TRIBUNALS

Absolta la feminista acusada de les pintades aparegudes a Sort el passat 7 de març

Després de la celebració del judici aquest migdia a Tremp, la part acusadora ha retirat els càrrecs
WhatsApp Image 2023-11-16 at 15.18.53
photo_camera Concentració davant dels jutjats de Tremp impulsada per l'associació La Geganta Desperta / La Geganta Desperta

Absolta la feminista acusada de les pintades aparegudes a Sort el 7 de març de 2022. Després de la celebració del judici aquest migdia a Tremp, la part acusadora ha retirat els càrrecs contra l'acusada, "quedant així absolta per les pintades de les quals se l'acusava arbitràriament", han explicat des l'associació La Geganta Desperta, a través d'un comunicat.

El col·lectiu transfeminista del Pallars Sobirà, aglutinat sota l'associació La Geganta Desperta, va denunciar aquest dimarts a Sort la "injusta acusació" per la via judicial a la companya que havia estat denunciada arran d'unes pintades que van aparèixer la vigília del 8 de març a la capital del Pallars Sobirà. Per tal de donar-li suport, La Geganta Desperta va convocar una concentració davant dels jutjats de Tremp per aquest dijous dia 16. Amb aquest acte també volien denunciar "la persecució del moviment transfeminista al Pallars". Núria Ferrando, portaveu de la Geganta Desperta va explicar que un cop acabada la marxa, hores més tard, tres companyes van ser "identificades arbitràriament" pels Mossos d'Esquadra.