EQUIPAMENTS MUNICIPALS

El Molí de l’Oli de la Pobla de Segur estrena un nou sistema de so i projecció

S’han canviat els sistemes de sonorització i projecció per altres de més moderns i amb millor consonància amb l’edifici, mostra industrial d’inicis del segle passat..
Molí de l'Oli de la Pobla
photo_camera Molí de l'Oli de la Pobla

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha endegat una sèrie de millores al Molí de l’Oli per tal que s’hi puguin celebrar actes amb major qualitat tècnica.

S’han canviat els sistemes de sonorització i projecció per altres de més moderns i amb millor consonància amb l’edifici, mostra industrial d’inicis del segle passat.

Com sigui que a la Pobla de Segur, des de fa anys, no funciona cap sala comercial de cinema, l’Ajuntament, juntament amb l’Associació Country, L’Altre Cine, l’Associació de Dones i Òmnium Pallars, organitza passis de cinema dos cops al mes, un per a nens i nenes (Cinexic) i l’altre dins del Cicle Gaudí.

L’estrena de les millores serà el dia 25 amb la projecció d’una pel·lícula de Cinexic (“La revolta dels contes”) i la guardonada “Sis dies corrents” als recents premis Gaudi. També el dia 2 d’abril s’hi estrenarà el documental “Elles són dones pallareses” de Manel Sanz.

L’equip de govern té previst seguir amb les millores del Molí amb nous models de butaques i un ascensor per suprimirà barreres arquitectòniques de l’edifici.

comentaris