Transpirinenca per a la diabetis

cim pirinenca
photo_camera Imatge dels dos joves que promouen aquesta iniciativa solidària.

El proper 2 d´octubre del 2015, la Judit Franch i en Jordi Marco, realitzaran corrent una travessa de 750 quilòmetres , entre el cap Higuer al Cantàbric  i el cap de Creus  al Mediterrani,  amb més de 40.000 metres de desnivell positiu , en 16 dies, pujant a quatre dels cims més alts del seu recorregut : Mont Perdut (3.355m) , Aneto (3.400m) , Pica d'Estats (3.143m) i Puigmal (2.900m). En Jordi és un corredor pallarès de l´equip Firehawk, esponsoritzat per Saorte Sort Pallars i Chimpanzee Bar Spain. La Judit és una atleta berguedana, de l’equip Compressport i de la marca Inov–8, que té com a gran objectiu ser la primera noia diabètica en traspassar en setze dies els Pirineus.

     La seva travessa transpirinenca és un repte amb una finalitat concreta: recaptar fons per a la diabetis. Les aportacions econòmiques aniran directament destinades a la investigació i lluita contra aquesta malaltia que duen a terme dues fundacions: La Marató de TV3 i la Fundació Diabetis. Tota la recaptació en suport del seu repte serà gestionada per Reto_trail on a finals de setembre ja es podran fer aportacions.

A més a més es pot comprar per encàrrec i amb el cost de 10€  la samarreta de l’equip Firehawk en suport al repte, amb el qual es pretenen recollir encara més donacions per a la marató.

Més info: http://retotrail.com/reto/transpirenaica-por-la-diabetesbetes

Més a Pallars Sobirà