SENDERISME

Torna la Marxa de les Valls de Cardós, la caminada que uneix els seus pobles a través dels camins tradicionals

El col·lectiu Esports KR2 es presentarà recuperant la caminada popular que recorre els pobles de la vall
Marxa Vall de Cardós
photo_camera Una edició anterior de la Marxa de les Valls de Cardós / Associació Cultural Cívica i Esportiva de les Valls de Cardós

El diumenge 30 d'octubre se celebrarà la XI Marxa de les Valls de Cardós, reprenent-se després de dos anys l'esdeveniment esportiu de germanor que transcorre per diversos pobles de la vall a través dels camins tradicionals que els uneixen i que finalitza amb un dinar popular. 

Enguany s'estrena en l'organització Esports KR2, nou departament esportiu de la ja existent Associació Cultural Cívica i Esportiva de les Valls de Cardós, organitzadora de les altres edicions. 

Es compta amb el suport dels ajuntaments d'Esterri de Cardós, Lladorre i Vall de Cardós i la col·laboració del Consell Esportiu del Pallars Sobirà, el Parc Natural de l'Alt Pirineu, així com de diverses empreses vinculades a la vall, les quals  han aportat obsequis que es sortejaran entre les persones participants. 

Marxa Vall de Cardós 2
Una edició anterior de la Marxa de les Valls de Cardós / Associació Cultural Cívica i Esportiva de les Valls de Cardós

En aquesta edició, per tal d'incloure un ventall de públic el més ampli possible es  proposen dos recorreguts un de llarg i un de curt fent assequible la participació per diversos nivells. Tots dos traçats partiran del mateix punt, l'inici serà a Ribera de Cardós  on es farà el repartiment de dorsals i continuaran junts per Cassibrós, Ainet de Cardós fins a Arrós de Cardós, on se situarà el primer avituallament i es bifurcaran les marxes.  La Marxa Llarga continuarà per Esterri de Cardós, Ginestarre, Boldís Jussà, Boldís Sobirà on es farà el segon avituallament i fins a Tavascan, on hi haurà l'arribada i se celebrarà  el dinar popular. La Marxa Curta continuarà pel camí d'Arrós al pont de Lladrós fins a Lladorre, hi haurà servei de transport per acabar d'arribar a Tavascan, on s'aplegaran  per dinar tots els participants. 

Marxa Vall de Cardós 3

Aquesta serà la primera activitat d’Esport KR2, nova agrupació de joves de la vall que s’ocuparà de l'àmbit esportiu en el si de l’Associació Cultural Cívica i Esportiva de les  Valls de Cardós, tot perseguint l'objectiu de promoure activitats esportives regulars així  com esdeveniments puntuals per tal de donar valor afegit al territori ficant el focus a  l'esport com a element cohesionador entre els pobles i el veïnat de la vall.

comentaris