FESTIVAL TERRA ROIA

El Terra Roia-arts festival prepara un agost ple de mostres i exposicions fotogràfiques

L'edició d'enguany d'aquest festival de muntanya promocionarà l'art fotogràfic.

 

expo itinerari 3
photo_camera Una exposició que es podra veure al Terra Roia-arts festival / CCPS

Diversos pobles del municipi de Soriguera, al Pallars Sobirà, acolliran entre els dies 31 de juliol i el 22 d'agost col·leccions temàtiques, particulars, complementàries i d'altres activitats com conferències, tallers i representacions teatrals. Grans i petits formats decoraran places, carrers, eres i espais habilitats per a l'ocasió.

Així, la col·lecció d'imatges i altres estris relacionats amb la fotografia estereoscòpica de Josep Forns de principis del segle XX, cortesia de la Xarxa de Museus del Pirineu i d'altres, es mostrarà a la sala de l'Ajuntament a Vilamur. L'Ecomuseu de les Valls d'Àneu cedirà una part de l'extens fons fotogràfic de Violant i Simorra per ser contemplat a l'Estudi de Baro.

expo forns

Una selecció d'instantànies d'artistes locals s'exposaran en gran format al Pavelló de la fotografia de Vilamur juntament amb la completa mostra temàtica de la Guerra Civil Espanyola “Itinerari d'una memòria enfrontada”. Per carrers i balcons penjaran grans lones amb imatgesde flora pirinenca cortesia del Parc Natural de l'Alt Pirineu.

El Refugi de Llagunes acollirà una col·lecció privada de fotografies de natura. Una selecció d'obres guanyadores del concurs del Parc Nacional i d'altres mostres que van sumant-se faran encara més encisadora la proposta. Tot això amb el magnífic decorat dels paisatges i racons d'aquesta vall pirinenca.