La temporada de ràfting i esports aquàtics al Pallars finalitza divendres amb xifres del 85% d'ocupació

La davallada del turisme estranger ha fet que enguany no s'hagin assolit xifres rècord
Pla general de turistes vestits amb neoprè, preparats per anar a fer ràfting al riu Noguera Pallaresa el 4 d'abril del 2021. (horitzontal)
photo_camera Turistes vestits amb neoprè, a punt per fer ràfting al Noguera Pallaresa / Marta Lluvich

El Pallars Sobirà tancarà oficialment la temporada de ràfting i altres esports aquàtics el pròxim 15 d'octubre, quan finalitza el conveni amb Endesa que garanteix un cabal d'aigua intens i estable al riu Noguera Pallaresa per la pràctica d'aquests esports. Florido Dolcet, president de l'Associació d'empreses d'esports d'aventura, ha valorat molt positivament les xifres aconseguides. Durant molts dies d'estiu les empreses de ràfting van arribar al 100% de reserves i la resta de dies s'han situat entre el 80 i el 85%. Si la pandèmia no hagués afectat al turisme estranger, aquest any hauria estat un dels millors assolint xifres rècord, ha remarcat Dolcet. Ara, els esports d'aigua s'aturen fins a la temporada vinent.

Pla general d'una barca de r√†fting al riu Noguera Pallaresa, el 4 d'abril del 2021. (Horitzontal)(Foto: Practicants de ràfting al riu Noguera Pallaresa / Marta Lluvich)

Quan tot just acaba de finalitzar la temporada de ràfting i esports d'aventura, les previsions de cara a la de l'any que ve són molt bones ja que el turisme estranger ja està reservant per aquelles dates poder fer les activitats que aquest any s'han quedat sense poder gaudir per les restriccions covid.

comentaris
Més a Pallars Sobirà