22.05.2022 |
Viure als Pirineus

MUNICIPIS

Tavascan homenatja als seus avantpassats amb un mural de Nil Safont

L'artista berguedà Nil Safont pinta imatges de les feines del camp de fa un segle a la pista poliesportiva
Pla obert de l'artista Nil Safont pintant un mural en una paret de la pista poliesportiva de Tavascan, al Pallars Sobirà, amb imatges de les feines del camp de fa un segle. Imatge del 19 de maig de 2021. (Horitzontal).
Nil Safont pintant un mural en una paret de la pista poliesportiva de Tavascan /Marta Lluvich
Tavascan homenatja als seus avantpassats amb un mural de Nil Safont

Tavascan, al Pallars Sobirà, ha volgut retre un homenatge als seus avantpassats a través d'un mural, tot aprofitant la remodelació de la pista poliesportiva. L'artista berguedà Nil Safont ha pintat en aquest espai imatges de les feines del camp de fa un segle. Amb aquest mural, l'Ajuntament de Lladorre reivindica el treball de molts pallaresos als anys trenta del segle passat.

Pla obert d'un mural de l'artista Nil Safont pintat en una paret de la pista poliesportiva de Tavascan, al Pallars Sobirà, amb imatges de les feines del camp de fa un segle. Imatge del 19 de maig de 2021. (Horitzontal).(Foto: Mural de l'artista Nil Safont pintat en una paret de la pista poliesportiva de Tavascan, al Pallars Sobirà / Marta Lluvich)

El mural il·lustra tot el procés de recollir la palla dels prats i portar-la al paller. L'alcalde de Lladorre, Salvador Tomàs, ha dit que s'ha fet aquest mural aprofitant les obres d'adequació del poliesportiu i que aquesta obra suposa una manera de recordar als avantpassats del poble i les maneres de treballar dècades passades.

Tavascan homenatja als seus avantpassats amb un mural de Nil Safont
Comentarios