CURSES DE MUNTANYA

Suspenen l'11a edició de la cursa de muntanya Rialp Matxicots

Un dels motius principals, asseguren, és no poder garantir la total seguretat i la participació dels voluntaris
Rialp Matxicots
photo_camera Cursa de muntanya Rialp Matxicots/turisrialp.cat

L'organització de la cursa de muntanya Rialp Matxicots ha fet públic un comunicat oficial on anuncia la decisió de suspendre la seva 11a edició, prevista per al mes de setembre, a causa de la covid-19. Per la seva banda, l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha manifestat a través de les xarxes socials que "ens dol comunicar la suspensió d’una de les millors curses del País, però desprès de valorar-ho molt, s’ha decidit optar per la prudència".

COMUNICAT OFICIAL

Comunicat Rialp Matxicots

11a edició de la Rialp Matxicots

Els cims del sud del Pallars Sobirà, el Montsent de Pallars i el massís de l’Orri, havien de ser l’escenari de la Rialp Matxicots, que arribava enguany a la que seria la 11a edició. 

Aquesta nova edició hauria tingut lloc a Rialp el cap de setmana del 19 i 20 de setembre 2020. La prova reina tornaria a ser la Trail Rialp Matxicots, redissenyada conjugant el millor dels deu anys de la prova, tornant a tenir el Montsent de Pallars com a gran protagonista, però aquesta vegada endinsant-se més a la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. 

comentaris