07.12.2021 |
Viure als Pirineus

PIRAGÜISME D'AIGÜES BRAVES

Sort presenta el Mundial de Piragüisme d'Estil Lliure

Del 29 de juny al 6 de juliol, Sort rebrà 235 participants inscrits de 25 països d'arreu del món en la competició més important de piragüisme d'estil lliure

Sort Campionat del Món
Imatge de la Copa del Món de caiac estil lliure/sort.cat
Sort presenta el Mundial de Piragüisme d'Estil Lliure

Del 29 de juny al 6 de juliol, Sort rebrà 235 participants inscrits de 25 països d'arreu del món en la competició més important de piragüisme d'estil lliure, el Campionat del Món ICF Freestyle 2019 que organitzen l'Ajuntament de Sort i la Federació Internacional de Piragüisme (ICF).

L'Ajuntament de Sort ha fet una crida a tots els veïns i veïnes de la capital del Pallars Sobirà i als comerços del municipi a recolzar aquest esdeveniment d'abast internacional.

Nou Estadi de Piragüisme d'estil Lliure

Aquest dissabte tindrà lloc la presentació de del Campionat del Món ICF Freestyle 2019, i alhora l'acte de portes obertes dell nou Estadi de Piragüisme d'Estil Lliure. L'acte, que tindrà lloc aquest dissabte, 22 de juny, a 2/4 de 9 del vespre (20.30h), anirà càrrec de Raimon Monterde, alcalde de Sort, i Lluís Rabaneda, president de la secció de Freestyle de la Federació Internacional de Piragüisme, amb la participació d'Oriol Colomé (Club Kayak Sort) i Lionel Pla (AE Pallars).

En acabar es servirà refrigeri per cortesia de la Formatgeria Tros de Sorti el Celler Batlliu de Sort, i els assistents rebran el programa de la competició i diversos obsequis per engalanar la nostra vila.

Sort presenta el Mundial de Piragüisme d'Estil Lliure
Comentarios