GASTRONOMIA

Sort ho té tot a punt per a la 5a Gran Festa dels Banuts i la 2a Festa de les Noves Anyades dels Vins del Pirineu

El conegut xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana, rebrà el reconeixement de "Banut de l'Any".
Banuts 2024
photo_camera Tot a punt per a la 5a Edició de la Gran Festa dels Banuts i la 2a Festa de les Noves Anyades dels Vins del Pirineu / sort.cat

Sort es prepara per a un esdeveniment culinari i vinícola sense precedents aquest diumenge, 4 de febrer. Amb l'esperit de la 5a Edició de la Gran Festa dels Banuts i la 2a Festa de les Noves Anyades dels Vins del Pirineu.

Aquesta jornada promet un banquet per als sentits, on es podrà gaudir d’un dinar popular a base de carn de caça elaborat per cuiners de l’Associació Xicoia i APAT, tot animat amb música en directe.

Joel Castanyé
El xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana, rebrà el reconeixement de "Banut de l'Any" / Laura Cortés

El conegut xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana, serà l'homenatjat amb el reconeixement de "Banut de l'Any".

Quatre cellers del Pirineu, entre ells Batlliu de Sort, Cota 730, Miquel Roca i Terrer del Pallars,  presentaran les seves últimes creacions en la 2a Mostra de les Noves Anyades dels Vins del Pirineu. Aquesta oportunitat ofereix als amants del vi l'ocasió de degustar els vins de les noves anyades que sortiran al mercat.

Banuts 2024 2
Tot a punt per a la 5a Edició de la Gran Festa dels Banuts i la 2a Festa de les Noves Anyades dels Vins del Pirineu / sort.cat

L'Associació Gastronòmica la Xicoia, l’Ajuntament de Sort i l’Ajuntament de Tremp I l’Escola d’Hoteleria del Pallars coorganitzen aquesta festa, amb el suport de Vedat Pirineus, Carnicaza, l’IDAPA i i ÀPAT. Aquest esdeveniment és subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.