Sort celebra una jornada de 'networking' entre empreses i joves de cara a les contractacions d'estiu

Una trentena de joves s'han interessat per més de trenta ofertes de feina

foto_3350706 (1)
photo_camera Una imatge de la jornada laboral celebrada a Sort

La jornada de 'networking' d'ocupació jove que s'ha celebrat a Sort amb l'objectiu de facilitar el contacte entre empreses i joves de la comarca per a la contractació laboral de l'estiu ha comptat amb una trentena de joves que busquen feina i trenta empreses que n'ofereixen. Aram Roca, tècnic de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà, ha explicat que amb jornades com aquesta es vol afavorir fixar població al territori i evitar que els joves que hi ha marxin de la comarca per motius laborals. Durant la jornada tant empresaris com joves han comptat amb formacions i assessoraments personalitzats i tallers previs de preparació el cara a cara entre joves i empreses.

Per les empreses s'ha fet una explicació per part d'una experta en Recursos Humans de la dinàmica "cara a cara" i recomanacions per 'Com trobar el perfil que busquem' i pels joves 'Com presentar el meu perfil en 3 minuts!'

Acompanyant als joves que busquen feina hi haurà serveis d'assessorament especialitzat sobre drets i deures laborals, com encarar l'inici de feina i com revisar l'estratègia de recerca de feina.

Jornades de Networking com aquesta se n'han celebrat a altres punts de la demarcació com a Balaguer i està previst que al mes de juliol se'n celebri una a Solsona i al mes de setembre al Pont de Suert.

L'activitat ha estat organitzada per l'Oficina Jove del Pallars Sobirà amb la col·laboració de les administracions locals de l'Ajuntament de Sort, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i el Consorci GAL Pirineu Occidental amb el projecte Odisseu.

comentaris
Més a Pallars Sobirà