05.12.2021 |
Viure als Pirineus

MEDI AMBIENT

Segueixen les denúncies dels Agents Rurals per acampar il·legalment al Pirineu

L'última d'aquestes denúncies s'ha produït aquest dimarts a l'estany de Baborte, a la Vall Ferrera
Acampada il·legal al PNAP
Acampada il·legal a l'Estany de Barbote, al PNAP/Agents Rurals
Segueixen les denúncies dels Agents Rurals per acampar il·legalment al Pirineu

Els Agents Rurals de l’Alt Pirineu estan duent a terme aquest agost un bon nombre de denúncies per acampades il·legals a alta muntanya o al voltant dels llacs, però també per conduir vehicles practicant el camp a través.

Acampada il·legal al PNAP bis

L'última d'aquestes denúncies s'ha produït aquest dimarts a l'Estany de Baborte, a la Vall Ferrera (Pallars Sobirà). Els Agents Rurals recorden que dins d'aquest parc només es pot pernoctar amb tenda de 20h a 8 del matí, per sobre els 2.000 metres i en modalitat de travessa ( 1 sola nit). 

Una excursió a l'Estany de Baborte

L'Estany de Barbote es troba situat sota el pic de Baborte. El camí travessa un bosc molt bonic, passant per una antiga cabana, la de Basello, fins l’estany. Des d’aquí, pujant una mica més, una hora aproximadament, passarem pel refugi de Baborte i arribant al coll de Baborte podrem gaudir d'una panoràmica formidable del massís de la Pica d'Estats, el pic de Sotllo amb la vall dels Estanyets de Sotllo i la quasi segura possibilitat de veure els isards pasturant. Per als més aventurers hi ha la possibilitat de fer nit al Refugi de Baborte a 2400 m. d’alçada, sense guarda, i gaudir d’una meravellosa nit a l’alta muntanya.(1 sola nit).

Segueixen les denúncies dels Agents Rurals per acampar il·legalment al Pirineu
Comentarios