04.12.2022 |
Viure als Pirineus

INFRAESTRUCTURES

Reobren la pista forestal de Puigforniu a Tornafort

 La pista portava cinc mesos tancada per una esllavissada
Pla general de la pista forestal de Tornafort restablerta al trànsit el 11 de maig del 2020. (horitzontal)
Imatge de la pista forestal de Tornafort/Agricultura
Reobren la pista forestal de Puigforniu a Tornafort

Els treballs de reparació de la pista forestal de Puigforniu a Tornafort, al Pallars Sobirà, han finalitzat aquesta setmana i el pas ha quedat restablert. Aquesta pista va quedar tallada el Nadal passat arran d'una esllavissada causada per les intenses pluges que hi va haver al Pirineu. Aquests treballs han permès restaurar la connectivitat dels camins i la circulació dels cossos de prevenció i extinció d'incendis, en cas de ser necessari. Paral·lelament a aquesta acció s'ha permès de nou la circulació de visitants per a usos recreatius. Amb l'entrada de la fase 1 del desconfinament a l'Alt Pirineu els usuaris poden tornar a circular per la zona. Aquesta pista forestal es troba dins del Parc Natural de l'Alt Pirineu.

Imatge d'arxiu de l'esllavissada que va caure a la pista forestal del municipi de Soriguera el desembre del 2019. (horitzontal)(Foto: Departament d'Agricultura)

La reparació d'aquesta pista forestal, que ha anat a càrrec de boscos i recursos forestals del departament d'Agricultura, era una demanda dels ajuntaments de Soriguera i de l'EMD de Tornafort.

Reobren la pista forestal de Puigforniu a Tornafort
Comentarios