Reñé presenta la delegació comarcal d’ASAJA al Pallars Sobirà

Reñe_ASAJA_Sort
photo_camera Reñe_ASAJA_Sort

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va participar el passat dimarts 21 de gener a la presentació de la delegació comarcal d’ASAJA al Pallars Sobirà, va tenir lloc a la sala d’actes de l’Oficina Comarcal de Turisme de Sort. A l’acte també hi van assistir el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i alcalde de Sort, Llàtzer Sibís, i el president d’ASAJA, Pere Roqué.

Reñé va manifestar la seva satisfacció per participar a la presentació de la nova delegació comarcal d’ASAJA i poder “atansar un servei més als ciutadans d’una comarca on la ramaderia és un sector important”.

El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i alcalde de Sort, Llàtzer Sibís, van explicar que l’obertura d’aquesta nova oficina permetrà donar per primer cop el servei a la comarca i que “forma part de la vocació del Consell Comarcal d’atansar el màxim possible les institucions als ciutadans”.

El president d’ASAJA, Pere Roqué, es va mostrar molt il·lusionat de poder donar servei al Pallars Sobirà. Roqué ha manifestat que l’obertura de la delegació de Tremp, ara fa dos anys, va ser “un primer pas” que ara es consolida amb l’oficina de Sort.

La nova delegació, que se situarà a l’Oficina Comarcal de Turisme de Sort, obrirà inicialment els dimarts, coincidint amb el mercat setmanal de Sort. Aquesta és una data assenyalada a la comarca, ja que molts ciutadans del Pallars Sobirà visiten Sort el dimarts aprofitant que és dia de mercat.

L’obertura d’aquesta nova delegació de l’ASAJA al Pallars Sobirà permetrà els veïns i veïnes del Sobirà, i en especial els ramaders, fer els seus tràmits sense haver de desplaçar-se. Fins ara, l’oficina més propera de què disposaven era la de Tremp. El servei serà atès per una tècnica d’ASAJA que es desplaçarà cada dimarts a Sort des de la delegació de Tremp.

comentaris