MUNICIPIS

La remodelació de la plaça de les Escoles de Rialp avança a bon ritme

Les obres de remodelació integral compten amb un pressupost de 186.000 euros i estan subvencionades pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya
Plaça de les Escoles de Rialp
photo_camera Obres de remodelació de la Plaça de les Escoles de Rialp / FS

Les obres de remodelació integral de la plaça de les Escoles de Rialp (Pallars Sobirà) avancen a bon ritme. L'Ajuntament de Rialp ha destinat un pressupost de 186.000 euros per a la reforma integral d'aquesta plaça que es troba al centre urbà, on hi ha ubicat l'edifici de les antigues escoles del municipi.

Les obres van començar la segona setmana de setembre i consisteixen en la substitució de tot el paviment, així com la renovació dels serveis bàsics,  la xarxa d’aigua de boca, el sanejament i l'enllumenat.També se substituirà la xarxa de reg que porta aigua a la zona dels horts.

Plaça de les Escoles de Rialp 2(Foto: Obres de remodelació de la Plaça de les Escoles de Rialp / FS)

Aquesta és una obra qualificada com a prioritària per l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich. L'alcalde considera prioritària aquesta actuació per  la seua cèntrica ubicació i perquè des de fa més de deu anys s’han anat fent millores parcials, però no la necessària renovació total, com es fa ara. A la plaça de les Escoles es celebra la Festa Major de Rialp, així com  la Fira d’Oficis, engtre altres esdeveniments.

Les obres, que estan finançades pel Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat (PUOSC), es preveu que estiguin enllestides a finals d'aquest mes de novembre o principis de desembre. 

comentaris