L'Escola de Pastors prepara el segon Seminari d'Economia de Resistència

A la carga amb el 2n. Seminari d'Economia de Resistència per a ser pagesos feliços! Inscripcions a: http://goo.gl/forms/aNXdiIQjH1 En aquest cas es portarà a terme el dimecres 23 de setembre a Rialp (Pallars Sobirà), a la seu de l'antic Molí de Bellera de l'Ajuntament de Rialp. Com sempre, a càrrec de l'economista Manolo Sánchez.

y0WgWq0V4mWh4woYYN0vJ7AvGkwD1YRSaUeBB6-BRG03Y1vKM6qYCcjAI6dzlKdCpg7Drw
photo_camera Imatge de la Formatgeria Serrat Gros d'Ossera.

Vols saber quin és el preu del quilo de carn, formatge, verdura, llana o embotits què fas? Aquesta qüestió tan bàsica és desconeguda per molts projectes agrícoles i ramaders de Catalunya. Aquest seminari té l'objectiu de transmetre els conceptes bàsics que permeti narrar, en termes econòmics i financers, això que coneixen tan perfectament en termes qualitatiu com és produir aliments, i d'aquesta manera assolir la tan desitjada viabilitat econòmica per a ser persones feliçes.

Aquest cop per apuntar-vos heu d'omplir aquest formulari: http://goo.gl/forms/aNXdiIQjH1 Ull, places limitades a 15 persones! (es tindrà en compte si ja són pagesos actius i/o han de començar un projecte agrari a curt termini). El curs és organitzat per l'Escola de Pastors amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rialp i el finançament del Departament d'Agricultura (Jornades PATT).

Més informació: Inscripció 2on Seminari d'Economia de Resistència