05.10.2022 |
Viure als Pirineus

L'Escola de Pastors prepara el segon Seminari d'Economia de Resistència

A la carga amb el 2n. Seminari d'Economia de Resistència per a ser pagesos feliços! Inscripcions a: http://goo.gl/forms/aNXdiIQjH1 En aquest cas es portarà a terme el dimecres 23 de setembre a Rialp (Pallars Sobirà), a la seu de l'antic Molí de Bellera de l'Ajuntament de Rialp. Com sempre, a càrrec de l'economista Manolo Sánchez.

y0WgWq0V4mWh4woYYN0vJ7AvGkwD1YRSaUeBB6-BRG03Y1vKM6qYCcjAI6dzlKdCpg7Drw
Imatge de la Formatgeria Serrat Gros d'Ossera.
L'Escola de Pastors prepara el segon Seminari d'Economia de Resistència

Vols saber quin és el preu del quilo de carn, formatge, verdura, llana o embotits què fas? Aquesta qüestió tan bàsica és desconeguda per molts projectes agrícoles i ramaders de Catalunya. Aquest seminari té l'objectiu de transmetre els conceptes bàsics que permeti narrar, en termes econòmics i financers, això que coneixen tan perfectament en termes qualitatiu com és produir aliments, i d'aquesta manera assolir la tan desitjada viabilitat econòmica per a ser persones feliçes.

Aquest cop per apuntar-vos heu d'omplir aquest formulari: http://goo.gl/forms/aNXdiIQjH1 Ull, places limitades a 15 persones! (es tindrà en compte si ja són pagesos actius i/o han de començar un projecte agrari a curt termini). El curs és organitzat per l'Escola de Pastors amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rialp i el finançament del Departament d'Agricultura (Jornades PATT).

Més informació: Inscripció 2on Seminari d'Economia de Resistència

L'Escola de Pastors prepara el segon Seminari d'Economia de Resistència
Comentarios