A punt els nous cursos d'estiu al Centre d'Art i Natura de Farrera

Al Centre d'Art i Natura de Farrera preparen un estiu ple de cursos i activitats culturals. A hores d'ara encara hi ha places lliures al curs d'Il·lustració Científica que condueix el professor Carles Puche des de fa 10 anys amb excel·lents resultats, i al també ja tradicional curs de camp d'Estudi d'Evolució del Paisatge, molt pràctic, del Grup de Recerca en Àrees de Muntanya i Paisatge de la UAB.

can
photo_camera Farrera és un centre cultural de referència al Pirineu.

La darrera setmana de juliol estrenen la primera edició d'un curs musical dirigit a la improvisació, Improvisa!, que dirigirà la intèrpret d'origen cubà, Odette Telleria.

A banda dels cursos, dimarts vinent hi haurà al CAN un taller conduït per l'artista plàstica nord-americana resident, Katelin Nitschke, especialista en art teràpia, dirigit als membres de l'Associació de Salut Mental del Pallars que presideix Pili Sarrau, veïna de Farrera. L'esdeveniment tindrà el suport de la també veïna i artista, Cesca Gelabert, que ha estat impartint a Sort tallers pels membres de l'associació com a voluntària. Des d'aquí agraïm la tasca de la doctora, Imma Ricart, i de l'assistent social, Ada Castells.

Més informació: Centre d'Art i Natura de Farrera

Més a Pallars Sobirà