Ferran Blanch presenta "Mi gran viaje a los 40" i "Desmemorias de un pez en el desierto"

Presentació llibres Ferran Blanch

L'activitat, que va tenir lloc la tarda de dissabte, 30 de juliol, a l'Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, en un acte organitzat amb la Biblioteca Pública de Sort.

20160730_191833
photo_camera Ferran Blanch

Ferran Blanch és ​creador audiovisual, emprenedor i viatger. Nascut a Barcelona, l’any 1971 es trasllada a Lleida el 1984 i actualment és veí de Tremp. De professió audiovisual, actitud emprenedora i esperit inquiet, es defineix a si mateix com una persona inquieta i creativa. Li encanta contar històries, ja sigui mitjançant la càmera o la ploma. ​ 

Ha realitzat diversos curtmetratges, reportatges i programes de televisió propis (canal Youtube). També ha escrit diversos guions i ha col·laborat en revistes des de molt jove, i s’aventura a escriure el seu primer llibre, Mi gran viaje a los 40, basat en un viatge que ell mateix va fer l’any 2014.

Els llibres que s'han presentat, Mi gran viaje a los 40 Desmemorias de un pez en el desierto, tenen en comú que giren entorn la idea del viatge com a manera de conèixe's un mateix, en el primer explicant en una narració autobiogràfica un viatge de 6 mesos en autocaravana travessant els Estats Units d'Amèrica de costa a costa i en l'altre explorant mitjançant la ficció les peripècies d'un lleidatà sense memòria en el sud dels Estats Units. En tots dos casos a la fi del viatge s'arriba a una nova visió d'un mateix que et permet deixar de banda possessions materials i centrar-se a viure el present i les experiències que comporta, sense tenir una excessiva nostàlgia del passat ni preocupar-se massa per planificar el futur.

Més a Pallars Sobirà