ESTACIONS D'ESQUÍ

Port Ainé estrena la temporada amb tres pistes obertes i confia ampliar el domini esquiable progressivament

Els primers esquiadors ja han pogut fer descensos acompanyats de sol i bones temperatures
Port Ainé inici temporada 2024 Marta Lluvich 1
photo_camera Una nena a la cinta de l'estació d'esquí de Port Ainé / Marta Lluvich

L'estació d'esquí de Port Ainé, al Pallars Sobirà, ha estrenat la temporada aquest dimarts amb l'obertura de tres pistes i dues cintes de debutants. La metereologia ha acompanyat als primers esquiadors que han gaudit de sol i bones temperatures. Gemma Tost, directora comercial de Port Ainé, ha dit que confien anar obrint la resta de pistes progressivament durant la setmana si les condicions metereològiques i d'innivació ho permeten. Pel que fa a la resta d'estacions d'esquí de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) també han obert aquest dimarts, excepte l'estació de Vallter que ho farà dimecres.

Tot i les bones condicions meteorològiques per la pràctica de l'esquí no han estat gaires els esquiadors que aquest dimarts han estrenat la temporada a Port Ainé. Aquest primer dia serveix per posar l'estació a punt i comprovar que tot funciona correctament.

Port Ainé inici temporada 2024 Marta Lluvich 2
Un esquiador al telecadira de Port Ainé / Marta Lluvich 

Tost ha dit que demà sí que esperen més afluència d'esquiadors i confien que diumenge es pugui fer un bon balanç del pont de la Puríssima.

Les primeres estacions de FGC a obrir el seu domini esquiable han estat La Molina, Port Ainé Espot, Boí Taüll i Vall de Núria. Aquest primer dia d'esquí tots els complexos ho han fet amb tarifes reduïdes que han oscil·lat entre els 31,50 (vall de Núria) i els 6 euros (Boí Taüll).

Més a Pallars Sobirà