VEHICLES

El poble pallarès de Tavascan dona nom al primer vehicle del tot elèctric de la marca Cupra de Seat

El prototip compta amb una autonomia de 450 quilòmetres i es presentarà aquest mes al Saló de l'Automòbil de Frankfurt
Pla de detall on es veu el nou prototip totalment elèctric de la marca Cupra per darrere, on s'hi pot llegir el nom de Tavascan. Imatge facilitada per Seat el 2 de setembre de 2019 (Horitzontal).
photo_camera Pla de detall on es veu el nou prototip totalment elèctric de la marca Cupra per darrere, on s'hi pot llegir el nom de Tavascan/SEAT

El poble de Tavascan, que pertany al municipi de Lladorre (Pallars Sobirà), donarà nom al primer vehicle 100% elèctric que preveu vendre la companyia automobilística Seat a través de la seva marca independent Cupra. El prototip té una autonomia de 450 quilòmetres i es presentarà al Saló de l'Automòbil de Frankfurt, que tindrà lloc a la localitat alemanya del 12 al 22 de setembre.

Tavascan

Segons ha difós l'empresa en un comunicat, l'aspecte del nou cotxe serà el d'un SUV però amb un disseny més esportiu. Comptarà amb 306 CV (225 kW), gràcies als seus dos motors elèctrics -un a cada eix del vehicle- i unes bateries d'ions de liti amb capacitat per a 77 kWh. La seva resposta, en termes de velocitat, és que arribi als 100 quilòmetres per hora en menys de sis segons i mig.