17.05.2022 |
Viure als Pirineus

EMPRENEDORIA

Networking Arrela’t al Pallars Sobirà

Aquestes són les primeres que es realitzaran al territori de l'Alt Pirineu i Aran
Oficina Jove Pallars Sobirà
Una reunió organitzada per l'Oficina Jove del Pallars Sobirà/OJPS
Networking Arrela’t al Pallars Sobirà

El proper 26 de setembre tindrà lloc la jornada comarcal del Pallars Sobirà on totes aquelles persones que tinguin un projecte que vulguin desenvolupar, podran aprendre a com explicar-lo, crear xarxa amb emprenedors i emprenedores de la comarca i realitzar un taller sobre com realitzar un vídeo-peech. La jornada serà dinamitzada per Mariona Lòpez de l’empresa de comunicació ètica Waitala i s’organitzarà de la següent manera:

Programa de la jornada:

● 10h - Presentació de la jornada i ronda ràpida de presentació dels participants

● 10.30h - Formació: “Identifica la proposta de valor del teu projecte i comunica’l en un Elevator Pitch”

● 12h - Breu descans de 15 min ● 12.15h - Taller pràctic: “Posa en pràctica el teu Elevator Pitch”

● 13.30h - Fi de les jornades

Aquest networking s’emmarca en el procés del “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran” on per primera vegada a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran engeguen una convocatòria de finançament col·lectiu de projectes amb retorn social al territori. Es preveu repartir 48.000€ o més en 6 projectes que s’escolliran, per part d’un jurat independent, en funció de les bases previstes. Per aconseguir aquesta xifra, les administracions complementaran amb un fons públic de 24.000 € les aportacions que prèviament haurà fet la ciutadania a través de la plataforma de micromecenatge Goteo.

Per fer realitat aquest projecte s’obre un procés de 3 fases: les jornades comarcals (com explicar el teu projecte), una jornada virtual de tot l’Alt Pirineu i Aran (com preparar una campanya de micro-mecenatge) i per últim la convocatòria de projectes per cofinançar-se amb el fons Matchfunding a través del micromecenatge. El següent pas d’aquest procés seran les jornades virtuals de l’Alt Pirineu i Aran que seran el proper 17 d’octubre. Tot seguit, s’obriràla convocatòria de selecció de projectes per al “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran”on es podran presentar els projectes des del 19 d’octubre i fins el 13 de desembre. Properament es podran consultar les bases a la pàgina web d’Arrela’t.

Totes aquelles persones interessades en participar a la jornada del proper dissabte 26 de setembre es poden inscriure a través de la pàgina web arrelat.fempirineu.cat fins aquest dijous 24 de setembre. Les places són limitades.

Networking Arrela’t al Pallars Sobirà
Comentarios