EMPRENEDORIA

Networking Arrela’t al Pallars Sobirà

Aquestes són les primeres que es realitzaran al territori de l'Alt Pirineu i Aran
Oficina Jove Pallars Sobirà
photo_camera Una reunió organitzada per l'Oficina Jove del Pallars Sobirà/OJPS

El proper 26 de setembre tindrà lloc la jornada comarcal del Pallars Sobirà on totes aquelles persones que tinguin un projecte que vulguin desenvolupar, podran aprendre a com explicar-lo, crear xarxa amb emprenedors i emprenedores de la comarca i realitzar un taller sobre com realitzar un vídeo-peech. La jornada serà dinamitzada per Mariona Lòpez de l’empresa de comunicació ètica Waitala i s’organitzarà de la següent manera:

Programa de la jornada:

● 10h - Presentació de la jornada i ronda ràpida de presentació dels participants

● 10.30h - Formació: “Identifica la proposta de valor del teu projecte i comunica’l en un Elevator Pitch”

● 12h - Breu descans de 15 min ● 12.15h - Taller pràctic: “Posa en pràctica el teu Elevator Pitch”

● 13.30h - Fi de les jornades

Aquest networking s’emmarca en el procés del “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran” on per primera vegada a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran engeguen una convocatòria de finançament col·lectiu de projectes amb retorn social al territori. Es preveu repartir 48.000€ o més en 6 projectes que s’escolliran, per part d’un jurat independent, en funció de les bases previstes. Per aconseguir aquesta xifra, les administracions complementaran amb un fons públic de 24.000 € les aportacions que prèviament haurà fet la ciutadania a través de la plataforma de micromecenatge Goteo.

Per fer realitat aquest projecte s’obre un procés de 3 fases: les jornades comarcals (com explicar el teu projecte), una jornada virtual de tot l’Alt Pirineu i Aran (com preparar una campanya de micro-mecenatge) i per últim la convocatòria de projectes per cofinançar-se amb el fons Matchfunding a través del micromecenatge. El següent pas d’aquest procés seran les jornades virtuals de l’Alt Pirineu i Aran que seran el proper 17 d’octubre. Tot seguit, s’obriràla convocatòria de selecció de projectes per al “Matchfunding Arrela’t Alt Pirineu i Aran”on es podran presentar els projectes des del 19 d’octubre i fins el 13 de desembre. Properament es podran consultar les bases a la pàgina web d’Arrela’t.

Totes aquelles persones interessades en participar a la jornada del proper dissabte 26 de setembre es poden inscriure a través de la pàgina web arrelat.fempirineu.cat fins aquest dijous 24 de setembre. Les places són limitades.

Més a Pallars Sobirà