LLIBRES

Natura Llibres d'Alins organitza la primera trobada sobre literatura i exploració polar

"Per fi, el covid ens ha deixat celebrar la primera de les Trobades de Natura Llibres, dedicada a la literatura i l'exploració polar", expliquen amb satisfacció els impulsors de la llibreria pallaresa.
Natural Llibres
photo_camera Llibreria Natura Llibres d'Alins /Natura Llibres

"Per fi, el covid ens ha deixat celebrar la primera de les Trobades de Natura Llibres, dedicada a la literatura i l'exploració polar", expliquen amb satisfacció els impulsors de la llibreria Natura Llibres d'Alins, al Pallars Sobirà. Des de VIURE ALS PIRINEUS volem felicitar els propietaris de la llibreria pallaresa i animar-los a continuar en aquesta tasca.

Natural Llibres 2

Natural Llibres, una llibreria a Alins

La Meritxell Álvarez va decidir durant el confinament canviar de vida i obrir una llibreria a Alins (Pallars Sobirà), un poble amb tot just una vuitantena d'habitants. Ho ha fet remodelant la quadra d'animals de la casa familiar que tenien al poble i l'ha convertit en una llibreria especialitzada en llibres de natura i muntanya. Amb més de mil títols diferents a les prestatgeries ja s'ha convertit en un referent de molts veïns de la vall aficionats a la lectura que han trobat en aquest lloc l'oportunitat d'accedir a exemplars difícils de trobar. Aquesta llibreria també ofereix als seus clients la possibilitat de prendre alguna cosa mentre fullegen els llibres.

NaturaLlibres compta amb seccions tan diferents com: Món rural, Km0, Poesia emboscada, Gastronatura, Petits salvatges o Bosc de llibres.Als centenars de llibres relacionats amb la natura i la muntanya que ofereix, l'establiment també disposa d'una extensa col·lecció de llibres de temàtica del món rural i d'autors, editorials o qüestions relacionades amb el Pallars o el Pirineu, aquests són els que es troben a la secció Km0.

La llibreria també disposa d'un apartat especial destinat als més petits. Durant les primeres setmanes que porta oberta, la llibreria ja ha detectat que a la Vall Ferrera hi havia "una necessitat" molt clara de llibres especialitzats en natura de muntanya i ja compta amb les primeres clientes fidels que de manera habitual passen per l'establiment.Una d'elles és la Míriam Masramon, que en destaca l'extensa varietat de títols que ofereix i la possibilitat de poder demanar qualsevol llibre i tenir-lo a la Vall Ferrera en un període molt curt de temps.

 

 

comentaris