28.05.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Maleni Barbero serà l'alcaldable de Fem Municipi-ERC a l'Ajuntament de Sort

L'actual alcalde de Sort, Raimon Monterde, formarà part de la candidatura independent, Som Poble.

Municipals Pallars Sobirà ERC
Pere Aragonès amb els 12 candidata de Fem Municipi-ERC del Pallars Sobirà/Marta Lluvich
Maleni Barbero serà l'alcaldable de Fem Municipi-ERC a l'Ajuntament de Sort

L'adjunt a la presidència d'Esquerra Republicana de Catalunya, vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha afirmat des de Sort que el Pallars Sobirà necessita "l'impuls, l'acompanyament i el suport" del Govern per tirar endavant reptes de futur. Aragonés ha apostat per "la igualtat d'oportunitats" entre classes socials però també per "raó d'on s'ha nascut". El republicà ha signat aquest divendres un conveni entre la formació republicana i Fem Municipi per les pròximes eleccions municipals. Al Pallars Sobirà ja tenen configurada la llista a 12 dels 15 municipis i esperen enllestir-la als 3 restants. Tot, amb l'objectiu d'aconseguir la presidència del Consell Comarcal.

En paraules d'Aragonès aquesta coalició electoral suposa la suma de l'arrelament al territori de la gent de Fem Municipi, l'experiència de la comarcal d'Esquerra Republicana i l'experiència d'ERC en l'àmbit nacional amb presència a les institucions.

Els candidats de Fem Municipi-ERC al Pallars Sobirà

Aquests són els caps de llista de les candidatures de Fem Municipi-ERC al Pallars Sobirà, confirmats fins ara:

Alt Àneu: Laura Tristàn; Esterri d'Àneu: Pere Ticó; la Guingueta d'Àneu: Jordi Pallé; Espot: Oriol Cardona; Llavorsí: Josep Vidal Bringué; Vall de Cardós: Josep Queró; Alins: Ignasi Sinfreu; Farrera: Àngel Bringué; Rialp: Dani Llopis; Sort: Maleni Barbero; Soriguera: Josep Ramon Fontdevila; EMD Baiasca: Jordi Fillet; EMD: Arestui: Jesús Garcia.

A Sort es preveuen unes eleccions renyides

L'actual regidora de govern a l'Ajuntament de Sort, Maleni Barbero, serà la cap de llista i alcaldable per la coalició Fem Municipi-ERC. Per la seva banda, l'actual alcalde Raimon Monterde, amb regidors de la CUP - que han renunciat a les seves sigles - i persones independents, professionals i empresaris del municipi, han configurat una candidatura independent (agrupació d'electors) amb el nom de Som Poble

Som Poble Sort

També formen part de la candidatura independent Som Poble, l'actual tinent d’alcalde, Baldo Farré, així com el regidor de Cultura, Pere Bàscones.

Maleni Barbero serà l'alcaldable de Fem Municipi-ERC a l'Ajuntament de Sort
Comentarios