La Lotto 6/49 reparteix més de 5 milions d'euros a un únic encertant a Esterri d'Àneu

Aquest proper dimecres hi ha un nou Pot Plus de Loteria de Catalunya de 5 milions d'euros i dijous la Grossa de Sant Jordi

loto
photo_camera Una persona completant una butlleta

El sorteig de la Lotto 6/49 d'aquest dissabte ha repartit 5.040.515 euros a un únic encertant. Si també hagués encertat el número Plus, s'hagués endut més de 10 milions. L'Estanc número 1 d'Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà) va segellar el bitllet guanyador amb 6 apostes afortunades amb la combinació següent: 2, 3, 11, 12, 22, 33. La mecànica de joc de la Lotto 6/49 consisteix en escollir 6 xifres d'entre 49. Els sortejos se celebren el dimecres i el dissabte. Per al proper dimecres hi ha un nou Pot Plus de la Lotto 6/49 de 5 milions d'euros. Loteria de Catalunya, que enguany celebra el seu 30è aniversari, destina tots els seus beneficis a programes socials a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Per Llei van a programes per a la infància i l'adolescència, la gent gran o persones amb discapacitats.

La Lotto 6/49 es pot adquirir en qualsevol dels 2.100 punts de venda que comercialitzen Loteria de Catalunya, com són principalment quioscos, bars, estancs i llibreries. La 6/49 és un dels productes que actualment es comercialitza des de la Loteria, entre els quals també destaca la Grossa de Cap d'Any, La Grossa de Sant Jordi, que se sortejarà precisament aquest dijous, el Trio, la Loto Ràpid, el Super 10, la Loto Express, el Super Toc i els Binjocs.