07.12.2021 |
Viure als Pirineus

SUCCESSOS

Localitzen un cos sense vida que podria ser el d'un menor desaparegut d'un càmping d'Espot

Un helicòpter de bombers que participava en les tasques de recerca l'ha trobat al fons d'un barranc
Helicòpter bombers
Un helicòpter dels Bombers de la Generalitat/Bombers.cat
Localitzen un cos sense vida que podria ser el d'un menor desaparegut d'un càmping d'Espot

Els Bombers de la Generalitat han localitzat aquest divendres al matí el cos sense vida d'un noi de 14 anys que havia desaparegut d'un càmping d'Espot (Pallars Sobirà) i que es buscava des d'aquest dijous al vespre. Un helicòpter de Bombers ha localitzat el cos sense vida al fons d'un barranc proper a la localitat d'Espot, en una zona de difícil accés, quan aquest divendres a primera hora del matí s'han reprès les tasques de recerca que s'havien allargat fins a les 4 de la matinada. La localització ha activat una unitat d'Intervenció de Muntanya dels Mossos d'Esquadra amb tasques de policia judicial. A través del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers, s'està mobilitzant un equip d'atenció psicològica per a la família.

El nen no hauria volgut anar d'excursió amb els pares i al tornar no van trobar-lo

La recerca va començar aquest dijous, passats uns minuts de les 8 del vespre, quan els pares en van notificar la desaparició. La família, de nacionalitat holandesa, estava de vacances en un càmping de la zona. El matrimoni havia sortit a fer una excursió per la muntanya i en tornar-hi van trobar a faltar el fill.

Immediatament es va activar la recerca amb quatre dotacions dels Bombers i una unitat dels Mossos d'Esquadra, que han estat buscant-lo fins a les 4 de la matinada, però no l'han pogut localitzar. A primera hora del matí, s'han reprès les tasques de recerca, amb un helicòpter i cinc dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat més una altra unitat dels Mossos d'Esquadra.

Localitzen un cos sense vida que podria ser el d'un menor desaparegut d'un càmping d'Espot
Comentarios