EDUCACIÓ

Llavorsí obre l'escola als infants d'1 a 3 anys i aposta pel model d'escola rural

L'Ajuntament de Llavorsí ha finançat les obres per adequar els espais i també ha equipat les instal·lacions per tal de poder atendre totes les necessitats de l'alumnat.
IMG-20210927-WA0003
photo_camera Llavorsí obre l'escola als infants d'1 a 3 anys / Ajuntament de Llavorsí

El passat 20 de setembre, l'escola de Llavorsí, al Pallars Sobirà, va obrir les portes als nens i nenes d'1 a 3 anys, en el marc de la implantació del primer cicle d'Educació Infantil en escoles rurals.

L'objectiu d'aquesta actuació és, principalment, garantir el servei educatiu en aquesta franja d'edat i l'atenció educativa continuada al centre, des del primer any fins a la finalització de primària (12 anys).

IMG-20210927-WA0008

L'Ajuntament de Llavorsí ha vetllat i finançat les obres per adequar els espais i també ha equipat les instal·lacions per tal de poder atendre convenientment totes les necessitats dels alumnes del centre. 

IMG-20210927-WA0007

El model d'Escola Rural

L'Ajuntament de Llavorsí continua apostant pel model d'Escola Rural, considerant-lo clau per l'arrelament i revitalització territorial, donant suport econòmic amb una partida pressupostària anual per al seu manteniment, millores i necessitats.