16.08.2022 |
Viure als Pirineus

EDUCACIÓ

L'Escola d'Hoteleria del Pallars celebra les segones Jornades gastronòmiques

Productors i cuiners de la zona mostren la seva feina als alumnes
Escola Hoteleria Pallars 22
Arnau Paris impartint un curs a l¡Escola Hoteleria del Pallars, a Sort / Marta Lluvich
L'Escola d'Hoteleria del Pallars celebra les segones Jornades gastronòmiques

Amb la voluntat que els alumnes de l'Escola d'Hosteleria del Pallars coneguin els productes que es fan al Pallars Sobirà i al Pallars Jussà i com els cuiners professionals dels restaurants els incorporen a les seves cartes, s'han organitzat les II Jornades gastronòmiques. Des d'aquest dilluns i fins al 4 de febrer se celebraran un total d'onze ponències. Els encarregats d'inaugurar les Jornades han estat els productors de pollastres ecològics Torre d'Erbull (Pallars Jussà) i Arnau París, guanyador del programa MasterChef de TVE amb orígens a la Vall de Meià (Noguera). Aquestes Jornades també serveixen perquè els professionals de la zona coneguin els alumnes i els puguin incorporar a treballar als seus establiments.

c8f48d6a-229e-4542-8e1b-f2d385a3a3c4(Foto: Arnau Paris impartint un curs a l¡Escola Hoteleria del Pallars, a Sort / Marta Lluvich)

Miquel Madrigal, cap d'estudis de l'Escola d'Hostaleria del Pallars, ha explicat que van crear les Jornades per posar en contacte els productors, els cuiners i els alumnes per crear sinergies entre tots ells.

Madrigal ha dit que ja a les primeres Jornades el resultat va ser molt bo i 5 alumnes de l'Escola van acabar treballant amb cuiners que van participar en les jornades el curs anterior.

L'alumne André Fernández ha reconegut treure'n molt profit d'aquestes jornades i conèixer productes com els pollastres de la Torre d'Erbull que es fan al territori i desconeixia.

Fins al 4 de febrer passaran per l'Escola de l'Institut Hug Roger III, set cuiners i tres productors.

L'Escola d'Hoteleria del Pallars celebra les segones Jornades gastronòmiques
Comentarios