EDUCACIÓ

L'Escola d'Hoteleria del Pallars celebra les segones Jornades gastronòmiques

Productors i cuiners de la zona mostren la seva feina als alumnes
Escola Hoteleria Pallars 22
photo_camera Arnau Paris impartint un curs a l¡Escola Hoteleria del Pallars, a Sort / Marta Lluvich

Amb la voluntat que els alumnes de l'Escola d'Hosteleria del Pallars coneguin els productes que es fan al Pallars Sobirà i al Pallars Jussà i com els cuiners professionals dels restaurants els incorporen a les seves cartes, s'han organitzat les II Jornades gastronòmiques. Des d'aquest dilluns i fins al 4 de febrer se celebraran un total d'onze ponències. Els encarregats d'inaugurar les Jornades han estat els productors de pollastres ecològics Torre d'Erbull (Pallars Jussà) i Arnau París, guanyador del programa MasterChef de TVE amb orígens a la Vall de Meià (Noguera). Aquestes Jornades també serveixen perquè els professionals de la zona coneguin els alumnes i els puguin incorporar a treballar als seus establiments.

c8f48d6a-229e-4542-8e1b-f2d385a3a3c4(Foto: Arnau Paris impartint un curs a l¡Escola Hoteleria del Pallars, a Sort / Marta Lluvich)

Miquel Madrigal, cap d'estudis de l'Escola d'Hostaleria del Pallars, ha explicat que van crear les Jornades per posar en contacte els productors, els cuiners i els alumnes per crear sinergies entre tots ells.

Madrigal ha dit que ja a les primeres Jornades el resultat va ser molt bo i 5 alumnes de l'Escola van acabar treballant amb cuiners que van participar en les jornades el curs anterior.

L'alumne André Fernández ha reconegut treure'n molt profit d'aquestes jornades i conèixer productes com els pollastres de la Torre d'Erbull que es fan al territori i desconeixia.

Fins al 4 de febrer passaran per l'Escola de l'Institut Hug Roger III, set cuiners i tres productors.

Més a Pallars Sobirà