01.07.2022 |
Viure als Pirineus

JORNADES PER A L'EXCEL·LÈNCIA

Les dones de l'alta muntanya són les protagonistes de les 6es 'Jornades per a l'excel·lència' d'Esterri d'Àneu

Les Jornades esdevenen una cita de referència a l'Alt Pirineu i enguany estaran centrades en analitzar el paper de la dona a l’alta muntanya.

Joana Barbey
Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat, participa a les Jornades de l'Excel·lència/santcugat.cat
Les dones de l'alta muntanya són les protagonistes de les 6es 'Jornades per a l'excel·lència' d'Esterri d'Àneu

'Les dones a l'Alta Muntanya' és el títol de les 6es Jornades per a l'excel·lència que se celebraren a Esterri d'Àneu, al Pallars Sobirà, aquest dissabte 5 d'octubre. La benvinguda institucional serà a càrrec de Jesús Montoliu (president de l'Associació de les Jornades per a l'Excel·lència), Pere Ticó (alcalde d'Esterri d'Àneu) i Carlos Isús (president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà).

Inaugurades per la consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Teresa Jordà, les jornades comptaran enguany amb la participació com a ponents de la directora del Departament d’Economia a l’IESE Business School i consellera del Banc d’Espanya, Núria Mas i de l’economista Lourdes Benería, nascuda a Boí, a l’Alta Ribagorça, i actualment professora emèrita de la Universitat de Cornell, a l’Estat de Nova York.

També figuren en el programa, l’escriptora trempolina Maria Barbal; la dibuixant Pilarín Bayes; la xef Carme Ruscalleda; l’alpinista Araceli Segarra, la jove emprenedora Carla Roset, propietària de CR Habitatges Turístics; Cristina Simó, tècnica de l’Ecomuseu de les Valls d'Àneu; Núria Cervós, gerent Grup CERVÓS de la Guingueta d'Àneu; Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat, i la periodista Mariví Chacón, entre altres. La cloenda de l'edició d'enguany anirà a càrrec de la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Núria Balada.

Els organitzadors

L'organització de les Jornades per a l'excel·lència van a càrrec d'una associació sense ànim de lucre que reuneix un grup de professionals vinculats en l’àmbit de l’excel·lència professional. Els mou el desig d’aportar un impuls social, intel·lectual i econòmic a la zona pirinenca del Pallars que permeti aportar eines de treball adequades per aconseguir el perfeccionament professional.

Cartell Dones Alta Munranya 2

La seva finalitat és aportar noves visions en la recerca de l’excel·lència com a eina de treball. És per aquest motiu que pretenen ser una referència en el nostre país per als professionals que aspirin a la millora contínua i al perfeccionament professional per aconseguir resultats.

Programa Jornades Excel·lència

La història de les Jornades

Les jornades neixen de la inquietud d’un grup de professionals amb una forta vinculació professional i personal amb les comarques de muntanya.
Fruit d’aquesta inquietud, i a la vista de l’èxit de la conferència organitzada a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, titulada “Present i futur de l’empresa catalana”, al desembre de 2013, s’observà que un esdeveniment com el que ara es planteja encaixaria perfectament amb les necessitats d’intercanvi i creació de valor dels professionals i petits empresaris de la zona.
El febrer de 2014 s’inicien els primers contactes per crear un comitè organitzador que va portatra terme la creació de la primera edició de les Jornades per l’excel·lència.

Objectius de les Jornades

Les Jornades per a l’excel·lència, neixen amb l’objectiu d’oferir als professionals l’oportunitat d’enriquir i millorar les seves capacitats i habilitats essencials en el creixement personal i professional.
L’objectiu és el d’influir positivament a través d’un procés de reflexió i anàlisi de capacitats, en els factors clau de la sostenibilitat i el progrés de les persones responsables en les organitzacions.

Les dones de l'alta muntanya són les protagonistes de les 6es 'Jornades per a l'excel·lència' d'Esterri d'Àneu
Comentarios