CAMPUS DE FUTBOL

L'entrenador Pep Guardiola torna a Rialp i es posa els pallaresos a la butxaca

L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, va donar la benvinguda al tècnic del Manchester City i aquest va signar un dels llibres oferts.
Pep Guardiola Rialp 1
photo_camera Pep Guardiola amb l'alcalde de Rialp i el president de l'equip de futbol local / Gerard Sabarich

Aquest dimecres, 200 nens i nenes de 6 a 17 anys han iniciat el segon torn del Pep Summer Camp de Rialp. En aquesta edició, el Pep Summer Camp prolonga la seva estada al municipi pallarès i, en lloc de dos torns, com en els dos anys anteriors, aquesta vegada seran tres, fins al 15 de juliol.

Pep Guardiola Rialp 2
Pep Guardiola signant un llibre davant l'atenta mirada de l'alcalde de Rialp / Gerard Sabarich

L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, va donar la benvinguda al tècnic del Manchester City Josep Guardiola. Sabarich li va fer lliurament d'obsequis, com un lot de productes elaborats a la població pallaresa, a banda d’un llibre amb la història del comerç i la indústria a Rialp. El tècnic va firmar un dels llibres amb aquesta dedicatòria: “Com cada any, agraït per tot i més: Salut i èxit!!”, va escriure. Després Guardiola va iniciar la seva activitat en el terreny de joc, al campus Pep Summer Camp que organitza anualment.

L'alcalde de Rialp va expressar, a través de les xarxes socials "avui hem tingut l’honor de poder compartir una estona amb el millor entrenador de futbol del món. Gràcies Pep Guardiola per portar el campus a Rialp, per dedicar-nos una estona per conversar i per  compartir amb la canalla la teva sabiduría". Per la seva banda, Jordi Altieri, president del FC Rialp, considera molt positiu el campus i el fet que Pep Guardiola en mantingui l’organització a Rialp. “Per als jugadors de la nostra escola i dels nostres equips, és una cosa molt important que hi hagi aquí un campus d’aquest nivell, a banda que és un motor econòmic per a la població i per a la comarca".

Pep Summer Camp
Pep Guardiola aquest dimecres al  Pep Summer Camp de Rialp / @PepSummerCamp

Pep Summer Camp de Rialp

El Pep Summer Camp va néixer amb l’objectiu i l’il·lusió del Pep Guardiola de transmetre els seus coneixements, la seva passió i els seus valors i els de la seva gent més propera als més petits i de tots els nivells. La pilota, com ho és en els entrenaments i els partits dels equips que dirigeix el Pep, és la gran protagonista.

Pep Guardiola Rialp 3
Pep Guardiola aquest dimecres al  Pep Summer Camp de Rialp / @PepSummerCamp

Els participants al campus realitzen 2 entrenaments de futbol diaris. El matí de caràcter més tècnic i específic i a la tarda de metodologia més lúdica i dinàmica. Cada dia realitzen una jornada del Pep Summer Cup, competició interna entre els participants. Complementen el campus amb una estona diària de piscina, activitat de tarda (bàsquet, futbol sala, handbol…,  activitats complementàries i finalitzen el dia amb activitats de nit.

Més a Pallars Sobirà