ENERGIA

Sort substitueix tot l'enllumenat públic als pobles de Llessui, Seurí, Bernui i Pujalt

Amb la mesura se segueixen les directrius de tipus de llum de la Reserva i Destinació turística Starlight d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
Sort enllumenat públic 2
photo_camera Un operari, dalt d'una grua, substitueix l'enllumenat d'un poble del terme de Sort / sort.cat

Aquest novembre es van iniciar les obres per substituir tot l'enllumenat públic dels pobles de Llessui, Seurí, Bernui i Pujalt. L'actuació, que comporta la substitució de totes les antigues lluminàries, ha rebut una subvenció el Departament d'Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya.

Sort enllumenat públic 1

Aquest projecte suposa un canvi integral per passar tot l'enllumenat públic a un sistema de LEDs que a més, també permetrà donar compliment a la normativa de color i contaminació lumínica. Des de l'Ajuntament de Sort han explicat que amb aquesta manera se segueixen les directrius de tipus de llum i color (color ambre en aquest cas) que corresponen al municipi de Sort, el qual forma part de la Reserva i Destinació turística Starlight d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

La voluntat de l'Ajuntament de Sort és continuar treballant per aconseguir més ajuts que permetin arribar a substituir la totalitat de l'enllumenat públic de tot el municipi pallarès.

comentaris