27.10.2021 |
Viure als Pirineus

INSTITUCIONS

L'Ajuntament de Sort i el Consell del Pallars Sobirà presenten l'estratègia de futur Sobirà 20-30

El Cinema de Sort acollirà, el 13 d’octubre, la presentació de Sobirà 20-30, el pla estratègic elaborat pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l’Ajuntament de Sort.
Pla general d'un tècnic del programa Sobirà 20-30 fent una enquesta al carrer el dia del mercat de Sort el 13 de gener del 2021. (horitzontal)
Un tècnic del programa Sobirà 20-30 fent una enquesta al carrer, a Sort / Marta Lluvich
L'Ajuntament de Sort i el Consell del Pallars Sobirà presenten l'estratègia de futur Sobirà 20-30
El proper 13 d’octubre, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l’Ajuntament de Sort presentaran Sobirà 20-30. L’acte tindrà lloc al Cinema Els Til·lers de Sort, el dimecres a les 19 h de la tarda.

El pla recull i prioritza projectes d’implementació a curt, mig i llarg termini, englobats en els 6 eixos estratègics definits: Pagesia i indústria agroalimentària; Turisme conscient i diferencial; Territori intel·ligent; Captació i fidelització de talent i població; Transició ecològica i sostenibilitat; Marca de Territori. La presentació servirà per explicar els principals projectes detectats, la seva posada en marxa i els agents públics i privats amb qui es compta per a tirar-ho endavant.

Tant en la definició dels eixos com en la priorització dels projectes s’ha comptat amb l’opinió i participació d’agents socials i econòmics i població de la comarca. S’han realitzat més de 50 entrevistes, comptant agents privats i públics, i s’ha recollit l’opinió de vora mig miler de persones a través de la participació ciutadana.

El pla Sobirà 20-30 l’han liderat conjuntament el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l’Ajuntament de Sort, amb un equip conjunt de tres tècnics i compta amb la implicació activa de la resta d’Ajuntaments del Pallars Sobirà. La Consultoria Metyis és l’empresa contractada per l’Ajuntament de Sort per l’elaboració del Pla Estratègic. Busca consensuar un model de desenvolupament comarcal, identificant aquells projectes clau per avançar cap a aquest model de territori i definint-los en un nivell de concreció perquè es puguin posar en marxa amb la col·laboració d’ens públics i privats.

Per a poder assistir a la presentació cal inscriure’s al següent enllaç:

https://ja.cat/presentaciosobira20-30

L'Ajuntament de Sort i el Consell del Pallars Sobirà presenten l'estratègia de futur Sobirà 20-30
Comentarios