AGROBOTIGUES

L’Ajuntament de Vall de Cardós treu a licitació la gestió i explotació de l’Agrobotiga de Ribera de Cardós

El termini per la presentació d'ofertes finalitza el 24 d'Abril
Agrobotiga Vall de Cardós
photo_camera Surt a licitació la gestió i explotació de l’Agrobotiga de Ribera de Cardós / Ajuntament de Vall de Cardós

L’Ajuntament de Vall de Cardós treu a licitació la gestió i explotació de l’Agrobotiga de Ribera de Cardós. L’equipament, ubicat a la Boïga de Ribera de Cardós, va ser inaugurat el passat mes de desembre. L'actuació va comptar amb un pressupost final de 289.447,84 € sense IVA. i va rebre un ajut econòmic del Leader, 99.997,78 €, en el marc del Programa de desenvolupament rural de Catalunya.

Crear activitat econòmica i oferir servei als veïns

Es tracta d’un espai polivalent, conté una cuina i un espai diàfan que pot combinar la comercialització d’aliments, la gastronomia i l’oferiment de diverses activitats. Aquest equipament es posa a disposició d’iniciatives particulars per tal que el gestionin i dinamitzin, amb la prioritat de crear activitat econòmica i oferir un servei al veïnat i als visitants de Vall de Cardós, així com l’oferta de productes de proximitat.

Agrobotiga Vall de Cardós 2

El plec de clàusules econòmic-administratives que regeixen el concurs públic per a la concessió administrativa de la gestió i explotació de l’Agrobotiga es podrà consultar al tauler electrònic de l’Ajuntament de Vall de Cardós, al Perfil del Contractant i a les oficines de l’Ajuntament de Vall de Cardós presencialment.

El termini per a la presentació d’ofertes finalitza el proper 24 d’abril.

Més a Pallars Sobirà