ELECCIONS MUNICIPALS 28M

L'agrupació 'Gent de poble' es presenta com a nova candidatura pel municipi de Sort

L’agrupació d’electors vol posar en relleu la veu dels pobles i enfortir la relació d’aquests amb la capital
GENT DE POBLE 2
photo_camera GENT DE POBLE 2

Gent de poble es presenta avui com a nova candidatura que concorrerà a les eleccions municipals de Sort amb la voluntat de posar el focus en les necessitats dels pobles agregats del municipi.

Es tracta d’una agrupació d’electors i electores, integrada principalment per persones dels pobles del municipi i neix amb l’objectiu de treballar conjuntament per fer arribar la veu dels seus veïns i veïnes al Ple de l’Ajuntament.

GENT DE POBLE 1
'Gent de poble' es presenta com a nova candidatura pel municipi de Sort

L’agrupació vol remarcar la seva voluntat de sumar i ser un complement a la resta d’agrupacions que es presenten amb un programa més ampli i integral per a la totalitat del municipi.

El seu programa se centrarà en les necessitats comunes dels pobles, les principals necessitats específiques recollides a cada un dels catorze nuclis agregats i propostes per a la vila de Sort que puguin contribuir a millorar el seu paper relacional i de capitalitat per a totes les persones del municipi. La candidatura està encapçalada per Albert Baqueró, ramader del poble d’Olp; Eva Lluvich, educadora social, d’Altron; i Yolanda Prat, infermera, de Montardit. Tots ells destaquen, però, que l’ordre dels candidats ha estat circumstancial i que hi ha una voluntat ferma de treballar estretament i en tot moment amb la resta d’integrants de l’equip i amb els veïns i veïnes dels pobles.