PractiqueN la ramaderia extensiva ecològica: som pastors i seguim un maneig tradicional del nostre propi ramat pasturant diàriament al Parc Natural de l'Alt Pirineu. Així, la pastura és la base de l'alimentació de les cabres que complementem amb farratge ecològic propi dels prats que gestionem a la Vall d'Unarre. Estem certificats pel CCPAE.
Producte artesà de qualitat
Després de munyir les cabres cada dia a trenc d'alba, elaboren formatges de llet crua al nostre obrador a Gavàs de manera totalment artesanal. Controlar tot el procés de transformació, l'absència de transport i una alimentació basada en la pastura ens garanteix qualitat i dóna singularitat als nostres formatges.
Sobirania alimentària
Aposten per la sobirania alimentària de les comarques pirinenques: complementen les activitats agroramadera i formatgera aplicant una filosofia d'autoproducció i venen els seus formatges a la mateixa formatgeria i en comerços de proximitat al Pallars sota el segell de Venda de Proximitat. Menjar és també un acte polític.