TURISME D'HIVERN

FGC ofereix esquiar a Port Ainé o Baqueira Beret sense sobrecost mentre no reobre l'estació d'Espot

L'alternativa s'aplicarà fins el pròxim diumenge i un cop restablerta la funcionalitat de l'estació d'Espot, els visitants podran tornar a gaudir plenament de l'esquí en aquest entorn.

Pla general del telecadira La Roca d'Espot Esquí, aturat per una avaria tècnica. Imatge del 4 de febrer de 2019 (Horitzontal).
photo_camera Pla general del telecadira La Roca d'Espot Esquí, aturat per una avaria tècnica/Albert Lijarcio

Ferrocarrils de la Generalitat ofereix als visitants de l'estació d'Espot anar a esquiar als complexos de Port Ainé o Baqueira Beret sense cap mena de sobrecost. Amb aquesta mesura, que s'aplica des d'aquest dimarts i fins al pròxim diumenge, es pretén donar una alternativa a aquelles persones que compten amb un forfet de temporada o que havien reservat en alguns dels hotels o apartaments de la localitat pallaresa i que no poden practicar l'esport blanc en aquestes instal·lacions, tancades des del cap de setmana passat per una avaria en el remuntador que hi dona accés. A més, aquells clients que tenen un forfet de temporada vàlid per a les dues estacions d'SkiPallars també podran accedir a Baqueira Beret en les mateixes condicions, accedint pel sector de Peülla.

Des de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) han explicat que l'objectiu d'aquesta mesura és el de pal·liar els efectes que pot tenir el fet que l'estació d'Espot Esquí estigui tancada per l'avaria que es va produir el divendres passat en el telecadira de La Roca, el qual dóna accés al complex, en el moment en què s'estaven duent a terme les tasques de manteniment ordinari del remuntador, un cop les pistes ja havien tancat al públic. Aleshores, una cadira es va despendre del cable i, immediatament, es va obrir un expedient tècnic per tal d'esbrinar la causa de l'incident.

L'alternativa de poder esquiar a Port Ainé o Baqueira Beret sense sobrecost s'aplicarà fins el pròxim diumenge, ja que, segons FGC, un cop restablerta la funcionalitat de l'estació d'Espot, els visitants podrn tornar a gaudir plenament de l'esport blanc en aquest entorn.

Més a Pallars Sobirà