ARTS

Èxit d'inscripcions al "Terra Roia arts festival 2020" de Vilamur

Se celebrarà del 8 al 30 d'agots a Vilamur, al Pallars Sobirà
SIARB_8585
photo_camera Una edició anterior del Festival SIARB

La campanya d'inscripció al festival TERRA ROIA, a data 1 de juny de 2020, ha estat tot un èxit. Una cinquantena d'artistes i entitats han confirmat la seva participació, alguns d'ells amb gran solvència internacional. Diverses entitats i creadors han mostrat el seu interès i se sumaran a la iniciativa els dies vinents.

Tenint en compte la circumstància en la qual estem vivint, i sumant els participants reals que ja estan inscrits com a col·lectiu, podríem assegurar que aquesta edició del TRaf oferirà les propostes i creacions de més de setanta artistes.

Una cinquantena d'artistes i entitats ja han confirmat la seva participació

Les ofertes d'activitats com tallers, xerrades, projeccions, actuacions, etc. es repartiran entre el 8 i el 30 d'agost, tant a Vilamur (Pallars Sobirà), com a altres pobles del municipi i de la comarca, com Llagunes, Peramea, Esterri d'Àneu, entre altres.

SIARB_8569

El fet que la majoria de les activitats siguin a l'aire lliure o en espais oberts ajudarà a complir les mesures de seguretat que s'han de prendre per la COVID-19. La resta de sales expositives comptaran, a més de les restriccions d'aforament, amb un recorregut que garantirà la protecció dels visitants.

Els organitzadors han explicat que "entre tots farem realitat un festival que ajudarà a la difusió de les propostes d'un col·lectiu que necessitem per ser millors i que ens necessita per la seva pervivència".

Si voleu més informació, cliqueu a la web:www.terraroiaartsfestival.com/ca

SIARB_8559