INCENDI

Estabilitzat l'incendi forestal al Pui d'Urdosa, al terme municipal de Llavorsí

Aquest matí els Bombers de la Generalitat preveuen enlairar mitjans aeris i també aportar efectius per treballar amb eines manuals i línia d'aigua tot el perímetre.
Incendi a Llavorsí 2
photo_camera Incendi forestal al Pui d'Urdosa, al terme municipal de Llavorsí / bombers.cat

Els Bombers de la Generalitat han informat que han estabilitzat l'incendi de vegetació forestal al Pui d'Urdosa a Llavorsí (Pallars Sobirà). Aquest matí tenen previst enlairar mitjans aeris i revisar la zona i també efectius per treballar amb eines manuals i línia d'aigua tot el perímetre.

L'incendi es va declarar aquest dimecres. Els Bombers de la Generalitat van rebut l'avís a les 13.22h. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar 5 mitjans aeris i 10 dotacions terrestres.

Incendi a Llavorsí

Alt perill d'incendis a Catalunya

El servei de Prevenció d’Incendis Forestals del Departament d’Acció Climàtica adverteix que, des de demà i fins dissabte que ve, el perill d’incendis serà alt o molt alt a tot Catalunya. El motiu de l’elevat perill d’incendi és l’acusada sequera al litoral i prelitoral de Barcelona i Girona, junt amb l’increment de la temperatura, la baixada de la humitat i els vents del sud i de ponent.

Més a Pallars Sobirà