SETMANA DE LA LECTURA

“Escriu un relat negre”, el nou taller d’escriptura de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu

El taller, a càrrec de l’escriptora pallaresa Raquel Picolo, explorarà els territoris del conte literari, de les Valls d’Àneu i de la foscor i aconseguirà que els participants escrguin un conte negre

Ajuntament i Biblioteca d'Esterri d'Àneu
photo_camera Ajuntament i Biblioteca d'Esterri d'Àneu

L’Ecomuseu de les Valls d’Àneu i l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu, han organitzat per al 24 i 25 de febrer (dissabte i diumenge) un nou “Taller d’Escriptura” a la Biblioteca Municipal, en el marc de la “Setmana de la lectura”. El taller, a càrrec de Raquel Picolo, té com a objectiu familiaritzar-se amb les bases del conte com a gènere literari, conèixer els punts claus del gènere negre i escriure un “conte negre” inspirat en l’entorn aneuenc. El taller també incorpora una visita guiada i literària a Santa Maria d’Àneu.

Raquel Picolo, la conductora de clubs de lectura i escriptora

Raquel Picolo va néixer ea l'Alt Pirineu (Cerbi, Pallars Sobirà) i des de fa 12 anys viu a Vilassar de Mar (Maresme). És escriptora, professora d’escriptura i conductora de clubs de lectura. Màster en guió audiovisual. Llicenciada i doctora en biologia, va treballar una pila d’anys d’editora de llibres de Ciències de la Salut. Autora del recull narratiu La nit als armaris, ha impulsat amb Voliana Edicions el llibre 10 mirades 10, que recull el treball d’una desena d’escriptors.