ELECCIONS MUNICIPALS

Endavant x Sort es presenta com una plataforma ciutadana transversal a les properes eleccions municipals

La candidatura, vinculada al PSC, està formada per “independents que volen dedicar plegats els seus esforços a tirar endavant el municipi de Sort”.
Foto candidatura de Sort
photo_camera Fotografia de la candidatura Endavant x Sort.

Endavant x Sort ha anunciat que “es constitueix com a plataforma ciutadana transversal que es presenta a les properes eleccions municipals de Sort juntament amb Candidatura de Progrés". La candidatura, vinculada al PSC, "vol ser l’alternativa amb un projecte d’il·lusió i canvi per Sort”.

La candidatura, formada per independents, està encapçalada per Neus Comes i Pon, exmilitant d'ERC i filla de Toni Comes, qui va ser primer alcalde de Sort (1979-1983) de la democràcia per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

També figuren a la candidatura d'Endavant x Sort, David Diaz Mas, Alina Calvo Carbajo, i ocupant el quart lloc de la coalició, el representant del PSC al Consistori en la última legislatura, Jose Antonio Manrique Manrique. Des de la candidatura han destacat que “Endavant x Sort integra gent de diferents sensibilitats, per unir esforços, idees per tal d’enfocar una nova etapa al municipi”.

Més a Pallars Sobirà