RAFAEL RUIBÉRRIZ i ALFONSO SEBASTIÁN Sonates per a flauta travessera i clave de Johann Sebastian Bach

Concert de Rafael Ruibérriz i Alfonso Sebastián

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) i l'Ajuntament de Sort us conviden al concert de ​Rafael Ruibérriz i ​Alfonso Sebastián, sonates per a flauta travessera i clave de ​Johann Sebastian Bach, que tindrà lloc ​​dissabte vinent, 20 d'agost, a les 10 de la nit, a l'Església de la Purificació d'Enviny.

Alfonso Sebastián
photo_camera Alfonso Sebastián

Dissabte 20 d’agost, a les 10 de la nit a l’Església de la Mare de Déu de la Purificació d’Enviny
Entrades tarifa C: de 10 € a 15 €
consulteu condicions i venta en línia a http://femap.cat/programacio/entrades
Packs turístics disponibles per aquest concert!

Intèrprets

Rafael Ruibérriz de Torres, flauta travessera barroca

Alfonso Sebastián, clavicèmbal

Programa del concert

Obres de Johann Sebastian Bach

Ruibérriz i Sebastián ens sorprendran amb quatre sonates per flauta travessera i clavicèmbal de BachRafael Ruibérriz de Torres, nascut a Sevilla, s’inicià en el món de la música antiga i es traslladà a Holanda per especialitzar-se en flautes històriques. La seva formació orquestral li ha permès treballar amb grans directors, i compagina la interpretació amb la gestió cultural i la direcció musical.

Alfonso Sebastián estudià piano i clavicèmbal a Saragossa, la seva ciutat natal. Es formà a París i és col·laborador habitual de les formacions espanyoles més prestigioses com l’Orquestra Barroca de Sevilla, Los Músicos de su Alteza, Al Ayre Español o La Tempestad.

FeMAP – Festival de Música Antiga dels Pirineus

El Festival de Música Antiga dels Pirineus arriba enguany a la sisena edició, oferint concerts en gairebé una trentena de poblacions catalanes. El FeMAP, a més de recuperar la música antiga d’aquesta zona, intenta també contribuir a despertar l’interès pel patrimoni dels pobles que hi participen com a seus.

El certamen es consolida així com el més gran d’Europa en el seu gènere. L’any passat, prop de 4.500 persones van assistir als 46 concerts, 3 passejos musicals i 6 sessions Gastrofilm que van tenir lloc durant l’estiu del 2015.

Aquest any, el FeMAP es va inaugurar el dia 1 de juliol amb una producció pròpia en què es va interpretar Les quatre estacions de Vivaldi amb una orquestra constituïda amb músics professionals dels Pirineus. Durant dos mesos, els concerts es succeeixen en 28 municipis.

+info www.femap.cat

comentaris