El Centre d'Art i Natura de Farrera consolida una activitat cultural inèdita al Pirineu

Cap crisi els atura ni els fa canviar de rumb. El Centre d'Art i Natura de Farrera s'ha consolidat com un espai cultural de referència al Pirineu. Aquest dilluns hi comença el darrer curs d'estiu, el d'Il·lustració Científica, amb Carles Puche. Però la programació cultural continua, i amb més força que mai.

farrera1
photo_camera El Centre d'Art i Natura és una referència a nivell internacional.
La passada setmana es va dur a terme la 8ena edició del curs d'Evolució de Paisatge que va acabar amb una trobada entre equips de recerca: el del GRAMP de la UAB i el de la U. de Cantàbria, sobre incendis forestals.
 
Abans, però, es va celebrar els curs de Gravat amb la Danielle Creenaune que també es va consolidant com a oferta pròpia. Per contra es va suspendre el de ClownMunicació amb en Claret Papiol, potser fer no haver sabut explicar prou bé l'interès de la proposta...
 
Sigui com sigui, des de Farrera enceten la recta final dels cursos d'estiu amb altres iniciatives interessants que reben el suport del CAN. Aquest dilluns a les 12h del matí continua el programa del Ressò de les Ermites amb una intervenció artística a la Mare de Déu de Viuse amb la dansa de l'Anna Rubio i la música de Pep Rius. No us ho perdeu!
 
Alhora, el projecte In Situ, Landart per a la memòria històrica, que protagonitzen la parella d'artistes Dario Zeruto i Hélène Genvrin, està buscant el finançament necessari per a una intervenció a la Mare de Déu de la Serra la segona quinzena d'agost, a Farrera. L'acció vol cridar l'atenció sobre la recuperació del patrimoni cultural (romànic en aquest cas) i la memòria històrica que representa pel paper que va jugar durant la Guerra (mal dita) Civil del 36/39.
 
 

Més a Pallars Sobirà