JOCS FLORALS

Anna Franco, alumna de l’Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort, guanya els Jocs Florals Escolars de Catalunya

L'acte de lliurament del premi, organitzat pel departament d'Educació, tindrà lloc aquest dissabte 8 de juny a la seu de l'INEFC Catalunya, a Barcelona
Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort
photo_camera Alumnes entrant a l'Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort / Marta Lluvich

Anna Franco Baigol, alumna de l'Escola Àngel Serafí Casanovas, ha guanyat els Jocs Florals Escolars de Catalunya. La jove pallaresa ha sigut la millor en la categoria de poesia de cicle superior d'educació primària corresponent a l'onzena edició. 

El Departament d'Educació convoca els XI Jocs Florals de Catalunya amb l'objectiu de "promoure l'escriptura tant en prosa com en poesia en infants i joves". D'aquesta manera es vol "impulsar "a creació literària potenciant el treball interdisciplinari des dels àmbits lingüístics, digital i artístic".

L’onzena convocatòria dels Jocs Florals Escolars de Catalunya s’adreça als centres d’educació primària i d’educació secundària obligatòria amb la finalitat d’estimular l’expressió escrita de l’alumnat, aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya que molts centres escolars, de fet, ja celebren als seus municipis o comarques.

Anna Franco Jocs Florals
"Poder femení" d'Anna Franco, ha ha guanyat els Jocs Florals Escolars de Catalunya en la seva categoria

Des de l'Ajuntament de Sort han expressat la seva satisfacció a través de les xarxes socials: "Ens enorgulleix que l'Anna Franco Baigol, estudiant de cicle superior d'educació primària a l'Escola Àngel Serafí Casanovas, hagi estat l'alumna guardonada amb el millor treball de tot Catalunya en la seva categoria", han manifestat. I, a més d'expressar l'enhorabona a la jove creadora, han afegit: "desitgem que aquest sigui l'inici d'una carrera literària plena d'èxits i que l'entrega de premis aquest dissabte a Barcelona sigui una experiència inoblidable".

L'Acte de proclamació i lliurament dels guardons dels XI Jocs Florals Escolars de Catalunya, tindrà lloc aquest dissabte, 8 de juny,  a l'edifici INEFC Catalunya, a Barcelona.