ART

La mostra 'Amb pany i forrellat' torna a portar a Altron i Sorre la seva distintiva programació artística

Aquesta segona edició ja s'ha consolidat com un vehicle de transmissió de les arts dins de l'àmbit pallarès
Amb pany i forrellat 2
photo_camera Amb pany i forrellat ha tornat a Altron i Sorre / Marta Lluvich

La mostra d'art a l'aire lliure Amb pany i forrallat, promoguda per la Societat de la Bata, ha tingut lloc aquest diumenge 7 d'agost als pobles d'Altron i Sorre, al cor de la vall d'Àssua. Malgrat l'arribada de la pluja, aquesta singular iniciativa artística esdevingui un èxit de públic gràcies al caràcter distintiu de la seva programació i oferta cultural.

Amb pany i forrellat d'Altron i Sorre 1
Amb pany i forrellat d'Altron i Sorre 1

Amb pany i forrallat ha portat a les eres, els corrals i les cases d'Altron i Sorre l'obra de nombrosos artistes tant del Pallars Sobirà com d'arreu de Catalunya - adjuntem catàleg d'expositors - i en aquesta segona edició ja s'ha consolidat com un vehicle de transmissió de les arts dins d'aquest àmbit geogràfic pallarès: música, fotografia, escultura, joieria, il·lustració o gravat són només algunes de les disciplines artístiques de què han gaudit els veïns d'Altron i de Sorre així com els nombrosos visitants de la mostra.

Si el temps ho permet el programa d'activitats continuarà aquesta tarda a Sorre amb un espectacle de dansa, un taller infantil i un berenar musical a la plaça Major del poble.

Més a Pallars Sobirà