Agents Rurals denuncien un pescador furtiu a Sort per haver sacrificat 20 truites

La sanció que haurà de pagar estarà al voltant del 1.500 euros

Primer pla de les 20 truites que se li van comissar al pescador furtiu que els Agents van localitzar pescant al riu Noguera Pallaresa a Sort el dia 12 de setembre del 2017. (horitzontal)
photo_camera Primer pla de les 20 truites que se li van comissar al pescador furtiu que els Agents van localitzar pescant al riu Noguera Pallaresa a Sort. Foto: Agents Rurals

Els Agents Rurals van denunciar un pescador furtiu dimarts passat a la nit per haver sacrificat 20 truites en un tram de pesca sense mort del riu Noguera Pallaresa, al seu pas per Sort. La zona de riu on va localitzar el pescador està catalogada com a reserva genètica de truites. Els Agents van procedir a denunciar al pescador per diferents fets: pescar aquests vint exemplars fora de temporada i en zona de reserva genètica, pescar amb esquer no autoritzat i pescar 5 truites de mida inferior a la reglamentària. A més de la denúncia, al pescador se li va comissar la canya, el carret, les botes de pescar, l'armilla de pesca i dues neveres. La sanció que haurà de pagar estarà al voltant dels 1.500 euros.