SUCCESSOS

Un acte vandàlic malmet una vintena d'arbres a Sort i la seva reposició costarà uns 6.000 euros

L'Ajuntament lamenta els fets i presenta una denúncia als Mossos d'Esquadra
Sort bretolada arbres parc del Riuet
photo_camera El parc del Riuet de Sort on ha tingut lloc l'acte vandàlic / sort.cat

L'Ajuntament de Sort ha presentat denúncia als Mossos d'Esquadra per la tala d'una vintena d'arbres al parc del Riuet de la localitat. Aquest espai es troba en obres de remodelació i recentment hi havien plantat una cinquantena d'arbres. Un acte vandàlic, la nit del dissabte 7, en va malmetre la meitat, deixant-los greument ferits. L'Ajuntament ha lamentat els fets i ha expressat la "repulsa per l'acte vandàlic". Un acte que segons les primeres estimacions suposarà una despesa de restitució d'uns 6.000 euros. L'Ajuntament ha comunitat que "és conscient de la diversitat d'opinions" que suposava el tema de l'arbrat i ha argumentat que "el projecte compta amb la justificació tècnica dels arquitectes".

Arbres Sort acte vandàlic
El parc del Riuet de Sort on ha tingut lloc l'acte vandàlic / sort.cat

L'Ajuntament ha demanat "una condemna unànime i ferma" de tots els veïns i la seva col·laboració perquè no tornin a passar actes vandàlics com aquests.

Respecte a les obres que s'estan realitzant al Parc del Riuet, des de l'Ajuntament demanem "confiança i paciència a la població". Al ple previst ja per dimarts 10 s'informarà sobre l'estat del projecte i de les obres, i també s'explicarà la importància d'alguns dels elements que hi conté la proposta i que han estat claus per aconseguir el finançament necessari per part de la Generalitat.