5 bitllets per a “La Gorda de Navidad” amagats per Sort

La Bruixa d’Or i “La Gorda de Navidad”, impulsors d'aquesta iniciativa nadalenca, porten la il·lusió a Sort i ofereixen l'oportunitat de participar en aquesta cistella trobant els 5 bitllets amagats en certs llocs emblemàtics de la ciutat. 

La il·lusió nadalenca envaeix aquesta setmana la localitat de Sort, ja que els impulsors de “La Gorda de Navidad”, La Bruixa d’Or i el Complejo Castejón, han amagat 5 bitllets per a participar en aquesta iniciativa a llocs concrets de la localitat. Tots els interessats en participar en la recerca d’aquestes participacions, hauran de parar atenció a les xarxes socials de la Bruixa d’Or, ja que a través dels seus perfils de Twitter i Facebook s'aniran donant pistes de la localització del sobre daurat que conté els 5 bitllets per a “La Gorda”. Aquesta acció comença a Sort però també arribarà a Pamplona, Màlaga, Saragossa i Madrid durant les properes setmanes.              

La persona que trobi aquests bitllets participarà en el sorteig de “La Gorda de Navidad”, una cistella valorada en més de 230.000€ que conté premis adaptats a les necessitats de qualsevol família espanyola. A més, en aquesta tercera edició i gràcies a la col·laboració amb La Bruixa d’Or, hi ha 1.500 dècims pel Sorteig del Nen, que poden suposar un premi potencial de 30 milions d'euros. Entre els principals premis de “La Gorda”, destaquen un premi de 45.000, un altre de 10.000 i un tercer de 5.000 euros per a bescanviar en decoració, roba i alimentació de tot un any respectivament, una àmplia llista d'electrodomèstics i aparells d'electrònica per a tots els membres de la família, així com un BMW Sèrie 1 i un Mini model “One D”. A més de cobrir necessitats de primer ordre, dins de la cistella també s'inclouen alguns premis destinats a “donar-se algun capritx” com és el cas del viatge a Disneyland París per a 2 adults i 2 nens, i un Creuer “celebrity” pel Mediterrani.

Quan l'afortunat trobi el sobre, tindrà un val bescanviable per 5 bitllets de “La Gorda” y un número de telèfon al que haurà d’enviar, a través de l’aplicació de whatsapp, un selfie ensenyant el val i el sobre daurat. A continuació podrà introduir el codi del val a la pàgina web de “La Gorda de Navidad” (www.lagordadenavidad.es) per aconseguir els corresponents números del sorteig i poder-hi participar. El guanyador de “La Gorda” serà aquell que tingui el mateix número que el primer premi en el Sorteig de Loteria Nacional del 22 de desembre.

Més a Pallars Sobirà