Un 40% dels joves del programa formatiu 'Activa't' del Pallars Sobirà ja han trobat feina

Un total de 15 participants s'han format en transformació agroalimentària de productes locals del Pirineu i Serveis Turístics de Muntanya

pallars
photo_camera El president del Consell Comarcal, Carles Isús, ha entregat els certificats del curs als alumnes del programa.

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha entregat aquest dimarts els certificats del programa formatiu del projecte 'Activa’t' a 15 joves, en els àmbits de la transformació agroalimentària de productes locals del Pirineu i Serveis Turístics de Muntanya. El programa ha comptat amb 25 sessions, en la qual els participants han tingut l'oportunitat de definir el seu projecte professional i han reforçat les seves competències transversals i específiques en relació amb aquest projecte. Tots els joves han realitzat pràctiques a empreses de la zona i un 40% ja ha trobat feina. Els joves ocupats ho fan amb contractes temporals en una època tradicionalment més favorable a la inserció. Des del Consell es confia que aquests llocs de feina puguin tenir continuïtat.

El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, ha explicat que l'objectiu ha estat formar els joves en sector vinculats al territori i d'aquesta manera afavorir l'arrelament.

El programa, que de moment presenta uns bons resultats d'acord als objectius previstos, és una iniciativa del Consell Comarcal del Pallars Sobirà en col·laboració amb Montanyanes i EduXarxa i finançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.