CULTURA POPULAR

Les 1es Olimpíades Pallareses d'Ainet de Cardós es clouen amb èxit de participació i assistència

Les proves, inspirades en la cultura popular local, han consistit a tallar llenya, guardar la palla, arrencar un tractor i dallar els prats.
Olímpiades Ainet de Cardós
photo_camera Les proves de les 1es Olimpíades Pallareses d'Ainet de Cardós s'inspiren en la cultura popular / @visitpallars

Les 1es Olimpíades Pallareses d'Ainet de Cardós, celebrades aquest cap de setmana, han esdevingut un èxit de participació i d'assistència. Les proves, inspirades en la cultura popular local, han consistit a tallar llenya, guardar la palla, arrencar un tractor i dallar els prats.

Aquesta ha estat la primera competició del Pallars per determinar quin és l'equip de persones més fort i hàbil quant a activitats pròpies del territori i esportives. Els participants van haver de mostrar les seues habilitats tallant llenya, guardant la palla en el menor temps possible, arrancant un tractor i utilitzant la dalla.

A més d’aquesta competició, els participants i assistents també van poder degustar cerveses artesanes i productes locals en un entorn en el qual també es va oferir sessions de música, un dinar popular i diferents sortejos amb premis per als guanyadors.