10è Concurs Fotogràfic de la Vall d'Àssua

Amb motiu de la Festa Major de Bernui l'Associació de Veïns del poble organitza el 10è Concurs Fotogràfic de la Vall d'Àssua. A la pàgina web trobareu les bases del concurs, podeu presentar les vostres propostes fins el 14 d'agost.

BASES DEL CONCURS

1. La temàtica del concurs fotogràfic és lliure, però ha d’estar relacionada directament o indirecta amb la Vall d’Àssua.

2. Es poden presentar entre 1 i 5 fotografies per concursant.

3. El concursant pot ser individual o un grup familiar o d’amics.

4. Les fotografies poden ser:

• Actuals o històriques

• Blanc i negre o color

• Mida lliure (recomanable 15×20 cm)

• Realistes o fotomuntatge

• Fetes amb el mòbil (sempre que sigui de definició acceptable)

5. Les fotografies hauran de ser lliurades:

a) En persona, entre els dies 10 i 14 d’agost a casa Verdaguer de Bernui, en un sobre, amb el nom, correu electrònic i telèfon mòbil del concursant.

b) Per correu electrònic, fins al dia 13 al vespre, a l’adreça electrònica [email protected] (Photo&Graphic, botiga de fotos del c/Major, 37, de Sort). La persona de contacte és l’Ana. Telèfon de la botiga 973 620 966. Les fotos entregades per aquest mitjà seran recollides de la botiga per l’organització del concurs el dia 14 al matí. Una fotografia per cada correu electrònic, fins a un total de 5 correus, indicant clarament el nom de l’autor o autora o autors de la foto, títol de la foto i número de telèfon mòbil de contacte del concursant.

c) Es recomana que els concursants assisteixin, personalment o algun representant seu, a l’acte del dia 15 d’agost al matí a partir de les 12h en què es lliuraran els premis. En cas de no poder-hi assistir, és imprescindible haver-ho indicat en el correu amb les fotos.

d) Cada foto ha de tenir un títol i any de realització indicat en el dors de la foto o en el cos del correu.

6. Totes les fotografies seran exposades el dia 15 d’agost, amb motiu de la Festa Major de Bernui, a l’esplanada de l’església.

7. Els premis s’atorgaran per votació popular. S’escolliran tres fotografies en base a tres categories diferents:

• La millor qualitat artística de la foto presentada

• El millor reflex del patrimoni artístic, natural o humà de la Vall d’Àssua

• La fotografia més divertida

8. El veredicte dels premis es donarà a conèixer durant els actes matinals de la Festa Major, així com el lliurament dels mateixos.

9. Les tres fotografies guanyadores s’editaran en la postal de la Festa Major de l’any següent, record que es reparteix entre els assistents.

Més a Pallars Sobirà