26.06.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Tremp tindrà alcaldessa

Sílvia Romero ha estat elegida per l'assemblea local de 'Compromís per Tremp' candidata a l'alcaldia de la capital del Pallars Jussà.

Tremp
Una imatge de Tremp des de l'aire
Tremp tindrà alcaldessa

Amb el permís de les urnes, la capital del Pallars Jussà tindrà molt probablement una alcaldessa per als propers quatre anys. A la candidata a l'alcaldia de 'Junts per Tremp', Anna Ritz, i a la d'ERC, Maria Pilar Cases, ara s'hi afegeix Sílvia Romero, que rellevarà l'històric socialista Víctor Orrit.

Sílvia Romero, cap de llista de Compromís per Tremp

L’assemblea local de Compromís per Tremp ha escollit Sílvia Romero com a candidata a l’alcaldia de Tremp a les eleccions municipals de maig de 2019. Romero rellevarà Víctor Orrit, qui va ser alcalde de Tremp durant 5 legislatures.

Romero

Sílvia Romero ha demanat a tothom que se senti progressista i estigui disposat a treballar per Tremp a sumar-se a la candidatura de CxT. "Per la situació delicada en què ens trobem, necessitem persones que vulguin treballar per recuperar Tremp i fer-lo avançar cap al futur", ha declarat la candidata a l'alcaldia. 

Sílvia Romero té 50 anys i és mare de 2 fills. És llicenciada en Filologia Catalana,  doctora en Lingüística General i màster en Govern Local. Fa 28 anys que treballa com a professora de català. És regidora de l’Ajuntament des de 2007. 

'Junts per Tremp' aposta per Anna Ritz

Anna Ritz serà la candidata del PDCAT a l'alcaldia de Tremp a les properes eleccions municipals. L'actual 2a tinent d'alcalde de l'ajuntament de Tremp era la única candidatura presentada a les primàries, després que l'actual alcalde, Joan Ubach, decidís no presentar-se a la reelecció per raons personals. 

Ritz

Anna Ritz Escur, nascuda a Tremp el 21 de juliol de 1963. Ha realitzat estudis en Batxillerat, també en estilisme de moda (assessoria d'imatge, tècniques de venda i aparadorisme) i de perruqueria. Va tenir un comerç durant 30 anys i va ser assessora d'imatge i estilisme de perruqueria. Es va iniciar en la política el 2009 i des del 2011 és regidora de l'Ajuntament de Tremp. A partir del 2011 és Consellera Nacional de CdC representant al Pallars Jussà.

Des del 2015 és 2a. Tinent Alcalde de l'Ajuntament i regidora de Promoció Local, Fires i Seguretat Ciutadana. També és portaveu del grup municipal de CIU. Té una gran implicació amb les associacions culturals, educatives, esportives i de promoció econòmica. Va ser presidenta del Comerç Associat de Tremp (CAT) durant 10 anys, va pertànyer a les AMPES escolars entre altres.

Maria Pilar Cases alcaldable d'Esquerra Republicana de Catalunya

Amb 8 anys d’experiència a l'Ajuntament, 4 anys a l'oposició i aquests darrers quatre al govern municipal i com a vicepresidenta del Consell comarcal, Maria Pilar Cases afronta les properes eleccions municipals amb la il·lusió de qui se sent preparat per assumir l'alcaldia de la capital del Pallars Jussà, i ser la primera dona que ho assoleix. L'actual primera tinent d'alcalde ha estat escollida per unanimitat, per la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya de Tremp, per encapçalar la candidatura republicana a l'alcaldia de Tremp.

Cases

En el seu primer intent, fa quatre anys, ERC va obtenir els seus millors resultats, obtenint 3 regidors dels 13 del consistori. Maria Pilar Cases vol treballar conjuntament amb tots els grups municipals i aprofitar les sinergies d'una nova situació a Tremp, en què tot sembla indicar que hi haurà renovació en profunditat a totes les candidatures municipals. Maria Pilar Cases ha volgut evidenciar que liderarà una candidatura municipal de Tremp i per Tremp, però compromesa amb la comarca i amb la república catalana.

 

Tremp tindrà alcaldessa
Comentarios